Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Βεργέτης: «Κάνουμε τα ίδια λάθη»

Στα λάθη που συνεχίζουν να κάνουν οι παίκτες του στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης σε δηλώσεις του μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Εργοτέλη με 3-2. Παράλληλα, έδωσε τα εύσημα στον Βάλντο.

Βεργέτης: «Κάνουμε τα ίδια λάθη»
Επαναλαμβανόμενα λάθη κάνουν οι παίκτες του και αυτό είναι κάτι που δεν επιδέχεται δικαιολογίες, τόνισε ο Στάικος Βεργέτης σε δηλώσεις του μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Εργοτέλη με 3-2 για την 29η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Επιπλέον, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τον Βάλντο δίνοντάς του τα θετικό πρόσημο για την εικόνα του, ενώ για τον Κυριακόπουλο είπε πως είναι λογικό να κάνει λάθη λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Τέλος, για την φάση του πέναλτι σχολίασε πως δεν μπορεί να εκφέρει άποψη, ενώ επεσήμανε πως δεν θέλει είναι κακός με την διαιτησία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σήμερα έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος που το είδε. Ενώ είχαμε πέντε καλές ευκαιρίες δεν κάναμε γκολ και αντίθετα το δεχτήκαμε. Στο δεύτερο μέρος, ισοφαρίσαμε δύο φορές αλλά δυστυχώς υπάρχουν κάποια λάθη που κάνουμε και είναι επαναλαμβανόμενα.

Δεν υπάρχει δικαιολογία από δικό της στημένο να δέχεται κόντρα. Δεν κόψαμε την κόντρα. Το έχουμε πει, το έχουμε αναλύσει, αλλά είχαμε και σήμερα αυτό το φαινόμενο. Είχαμε καλή κατοχή της μπάλας, κάναμε ευκαιρίες, δεν είχαμε αποτελεσματικότητα και δεν αντιμετωπίσαμε σωστά τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Αυτό έφερε και την κόντρα.

Δίνω θετικό πρόσημο στην εικόνα του Βάλντο. Ήρθε το Γενάρη, δούλεψε και ήρθε η ώρα για να πάρει την ευκαιρία του. Θα έχει ξανά ευκαιρίες. Eίναι διαφορετικά τα παιχνίδια. Σήμερα, θεωρώ, πως δεν καταφέραμε να κόψουμε τις αντεπιθέσεις και έφταιξε αυτό. Κάθε απουσία ενός παίκτη από τον βασικό κορμό είναι σημαντική. Οι παίκτες που έπαιξαν μπορούσαν να λειτουργήσουν καλύτερα.

Δεν έχω άποψη για το πέναλτι. Ο Κυριακόπουλος είναι ένα παιδί χωρίς εμπειρίες, θα κάνει λάθη, ίσως να κάνει και πέναλτι όπως σήμερα. Δεν θέλω να είμαι κακός με διαιτησία και παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: