Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Έπεσε και δεν του φταίει κανένας…!

«Ντου από Παντού» για τον Άρη που ουσιαστικά έχει ήδη υποβιβαστεί μετά από το 1-1 με τον ΠΑΟΚ. Τα μαθηματικά, η... ελπίδα και το ρόστερ. Το πρωτάθλημα θέλει ακόμα πέντε αγωνιστικές. Ο Άρης έπεσε, δηλαδή. Αυτό είναι το συμπέρασμα. Όταν έχεις οκτώ και εννιά βαθμούς διαφορά από τους άμεσους αντιπάλους, αλλά ταυτόχρονα και τέτοιο πρόγραμμα από εδώ και πέρα, πώς να σωθείς;
Η… ελπίδα
Μαθηματικά, λοιπόν, μπορεί να έχει ακόμα ελπίδες ο Άρης. Μην αρχίσουμε, όμως, τα «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία». Όποιος έχει μάτια, βλέπει. Ουσιαστικά, δηλαδή, πιστεύει κανένας ότι θα γλιτώσει; Κι όταν στα επόμενα πέντε ματς έχει να παίξει εκτός έδρας με Ολυμπιακό και Τρίπολη;
Μαθηματικά
Ή να το πω κι αλλιώς. Μαθηματικά ούτε ο Ολυμπιακός μέχρι το Σάββατο είχε εξασφαλίσει το πρωτάθλημα. Πίστευε κανείς ότι θα το χάσει; Σε όποιον κι αν έλεγες κάτι τέτοιο, απλά θα κούναγε το κεφάλι πάνω – κάτω και θα έφευγε.
Ποιες ευκαιρίες;
Κι αν θέλουμε να μιλήσουμε και σοβαρά, κανείς δεν του φταίει του Άρη. Όταν, δηλαδή, δεν μπορείς να σταυρώσεις νίκη σε ολόκληρο πρωτάθλημα, πώς θα μαζέψεις πόντους; Όταν δεν κάνεις ευκαιρία ούτε με ευχέλαιο, πώς να βάλεις γκολ;
Μόνο μια
Με μια νίκη στο Βικελίδης ο Άρης δεν μπορεί να σωθεί. Καμία ομάδα δεν θα τα καταφέρνε με μόνο ένα τρίποντο στην έδρα της.
Από την ζώνη
Επίσης, με μόνο 20 β. σε 29 ματς, το ίδιο θα συνέβαινε παντού. Πώς να βρεθείς πάνω από την ζώνη υποβιβασμού;
Με δέκα
Είναι, όμως, και κάτι ακόμα. Παίζει το ματς της χρονιάς ο Άρης και ο ΠΑΟΚ μένει με δέκα από το α’ ημίχρονο. Και τι έκανε ο Άρης στο β’; Έφτιαξε φάσεις; Πέτυχε γκολ; Μόνο με τον τσαμπουκά προσπαθούσε να βρεθεί στην περιοχή.
Δεν φταίνε
Για να αφήσουμε τώρα το έμψυχο υλικό που πριν από μερικά χρόνια οι περισσότεροι απ’ αυτούς τους παίκτες ούτε έξω από το Χαριλάου δεν θα περνάγανε. Άλλο ότι δεν φταίνε αυτοί. Ό,τι μπορούν κάνουν.
Με τέτοιο ρόστερ
Το ζήτημα είναι πως έφτασε ο Άρης να παίζει με τέτοιο ρόστερ. Με εξαίρεση τρείς – τέσσερις ποδοσφαιριστές, βέβαια. Αυτά, λοιπόν. Έπεσε ο Άρης και επί της ουσίας κανείς δεν του φταίει.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: