Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Στις 22/4 η Γ.Σ. της ΚΑΕ Άρης!!

Στις 22 Απριλίου, αμέσως μετά το Πάσχα δηλαδή, θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Άρης που θα κρίνει αρκετά για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Σε αυτήν αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στο πως θα κινηθεί σε κρίσιμα ζητήματα, που όλα τους βέβαια έχουν σχέση με το οικονομικό (π.χ. η απαγόρευση μεταγραφών αλλά και η συνέπεια που απαιτείται στην ρύθμιση των χρεών διά του άρθρου 99) ενώ παράλληλα θα αποφασιστεί πως θα πλαισιωθεί (και από ποιους) το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ, καθώς κάτι τέτοιο αναμένεται.

Μέχρι τώρα δεν έχουν βρεθεί ή τουλάχιστον δεν έχει δημοσιοποιηθεί κάτι σχετικό – νέα πρόσωπα, παρά το ότι έχουν γίνει οι σχετικές κρούσεις, ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι η αντικατάσταση π.χ. του Θωμά Νικολού θεωρείται δεδομένη αφού θα «κατεβεί» στις εκλογές – χωρίς να σημαίνει ότι θα αποστασιοποιηθεί απ? την ομάδα και δε θα βοηθά, όπως κάνει και τώρα σε σημαντικό βαθμό. Πέραν του νέο «προφίλ» όμως που θα έχει, πιθανώς, η διοίκηση το σημαντικότερο είναι το οικονομικό «κομμάτι».

Κι απ? τη στιγμή που οι μέτοχοι μέχρι στιγμής δε φαίνεται να έχουν και μεγάλη «ζέση» για να βάλουν και πάλι το χέρι στην τσέπη στο βαθμό που χρειάζεται για να πληρωθούν οι υποχρεώσεις και να μηδενιστεί το «ban» από τη FIBA, σαφώς και απαιτείται κάτι ριζοσπαστικό μετά από τόσα χρόνια παρουσίας της «Γένεσις» ως μεγαλομετόχου εταιρίας της ΚΑΕ Άρης. Κι αυτό δε θα πρέπει να αποκλειστεί… Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: