Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Έβαλε ξανά τη φόρμα με το τριφύλλι!!

Κάτι λιγότερο από 2,5 μήνες μετά την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί, ο Γιάννης Σταματάκης επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και ο Αναστασίου τον υποδέχτηκε με ξεχωριστό τρόπο.

Έβαλε ξανά τη φόρμα με το τριφύλλι!
Είναι βέβαιο πως εάν δεν είχε ένα σοβαρό τραυματισμό μέσα στη σεζόν, θα είχε πάρει τις ευκαιρίες του από τον Γιάννη Αναστασίου, όπως έχει συμβεί με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές φέτος.

Ο Γιάννης Σταματάκης, όμως, στις 25 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της ομάδας Νέων υπέστη ρήξη χιαστού, με συνέπεια να μείνει στα… πιτς.

Από σήμερα (Δευτέρα) είναι σε θέση να προπονείται με τους συμπαίκτες του και στόχος είναι να ανεβάσει σταδιακά ρυθμό ώστε να επιστρέψει δυνατός την επόμενη σεζόν.

Έχοντας υπάρξει και ο ίδιος ποδοσφαιριστής, ο Γιάννης Αναστασίου ξέρει καλά τι σημαίνει ένας τόσο σοβαρός τραυματισμός, ειδικά όταν μιλάμε για έναν νέο παίκτη που απαιτεί διαφορετικού τύπου προσέγγιση.

Αμέσως μόλις είδε τον Σταμάτακη, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τον πλησίασε και του μίλησε, φροντίζοντας να τον «φτιάξει» ψυχολογικά και να του δείξει πως τον εμπιστεύεται.

«Ήσουν ο άτυχος της φετινής σεζόν και δεν έπαιξες. Θα έπαιρνες και συ όπως όλα τα παιδιά χρόνο συμμετοχής. Κάνε υπομονή και θα έρθει η σειρά σου» ήταν τα λόγια του προπονητή του «τριφυλλιού» προς τον νεαρό ποδοσφαιριστή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: