Τρίτη 8 Απριλίου 2014

«Του χρόνου ακόμα καλύτερα»

Ησαιάδης-610x3501
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Άλκης Ησαϊάδης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Μίλησε για την συγκέντρωση τροφίμων που έγινε έξω από το γήπεδο της Τούμπας, δήλωσε ευτυχισμένος που ο στόχος των 50 τόνων επιτεύχθηκε και τόνισε πως την επόμενη χρονιά θα γίνουν προσπάθειες για να μαζευτούν ακόμα παραπάνω τρόφιμα!
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άλκης Ησαϊάδης:
Για την συγκέντρωση των τροφίμων: “Είμαι ευτυχισμένος που ξεπεράσαμε το όριο,  τους 50 τόνους. Υπήρξε πολύ μεγάλη η προσέλευση του κόσμου και υπήρξε μεγάλη προσέλευση τροφίμων όταν έρχονταν ο κόσμος με τα παιδιά του. Ερχόταν ο κόσμος με σακούλες έξω από το γήπεδο. Μάλιστα ήρθε και μια κυρία μεγάλης ηλικία, με τα πόδια για να φέρει μια σακούλα. Μακάρι να είχα μια κάμερα για να αποθανατίσω την στιγμή και να το παίζω διαφημιστικό για του χρόνου.  Αυτό ήταν μονάχα ένα περιστατικό. Είμαι συγκινημένος και ευτυχισμένος και δεν κοιμήθηκαν σήμερα. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για αυτό που πετύχαμε. Ήμασταν από τις 19:00 εκεί και παρά τις αντιξοότητες του καιρού τα πήγαμε πολύ καλά. Ευχαριστώ και την Λαχαναγορά και το σωματείο φορτωτών και όλους τους άλλους που συμμετείχαν. Φυσικά και τις βιομηχανίες τροφίμων. Η κίνηση για να ικανοποιήσουμε τις αποστολές των φορτηγών που εγώ αναγκάστηκαν να μπω στο 78. Ευχαριστώ και τα μέσα ενημέρωσης και τον Alpha του κ. Κοντομηνά που βοήθησε πάρα πολύ. Υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση από πολλά μέσα. Κάναμε ακόμα μεγαλύτερο βήμα από την προηγούμενη χρονιά. Τα τρόφιμα έφυγαν με ιδιωτικά τρόφιμα και έγιναν οι διαδρομές προς όλες τις μητροπόλεις που παραλάμβαναν από τις 22:00 – 23:00″.
Για τα πρώτα εισιτήρια που έχουν φύγει για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: “Ο λαός του ΠΑΟΚ έχει περάσει πολλές φορές αυτόν τον τομέα και ήταν άριστος. Το κοινωνικό πρόσωπο που έδειξε ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Οι ενεργοί ΠΑΟΚτσήδες αυξάνονται και αξίζουν συγχαρητήρια όλοι.  Του χρόνου θέλουμε να μαζέψουμε ακόμα παραπάνω τόνους”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: