Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Χαρά… Θεού στον Παναθηναϊκό!

Ευφορία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τη νέα καλή εμφάνιση και νίκη επί του Λεβαδειακού. Κανονικά προπόνηση σήμερα, φιλικό αύριο και… φουλ για Ξάνθη.

Χαρά… Θεού στον Παναθηναϊκό
Χωρίς ρεπό και χωρίς… φρένο συνεχίζει ο Παναθηναϊκός. Στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τη χθεσινή νίκη επί του Λεβαδειακού, όπου η εμφάνιση ήταν εξίσου πολύ καλή και η… ζωή συνεχίζεται.

Μπορεί στο πίσω μέρος του μυαλού να υπάρχει ο επαναληπτικός με τον ΟΦΗ την Μεγάλη Τετάρτη, όμως, μέχρι τότε υπάρχει το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας στη Σούπερ Λίγκα με την Ξάνθη. Που ναι μεν μοιάζει με αδιάφορο, την ώρα που οι ακρίτες «καίγονται», ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πολλάκις πως δεν μπαίνει σε «συνωμοσίες» και παίζει πάντα για την πάρτη του.

Όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Ντίνας και Μπαϊράμι παραμένουν στα «πιτς». Για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Ηλυσιακό, όπου ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει αρκετούς νεαρούς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: