Τρίτη 8 Απριλίου 2014

«Θα αποτελέσουν το "αύριο" του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Για τον τελικό Κ-15 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά και για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Θεσσαλονικέων μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης.

«Θα αποτελέσουν το
Ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει αυτή τη στιγμή το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ήταν ο τελικός U-15 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης.

Επιπλέον ο άλλοτε παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε στην ικανότητα των νέων παικτών, αλλά και στη νοοτροπία που έχουν, εξυμνώντας το επίπεδο των... μικρών της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Βασίλη Σαμπράκο:

Για τον τελικό: Είναι ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει το νεανικό ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή στη Ελλάδα.

Για το άγχος και αν επηρεάζει τη συμπεριφορά των νέων ποδοσφαιριστών: Εμείς πρέπει να διαπαιδαγωγήσουμε τους νέους ποδοσφαιριστές για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου . Είναι πάνω από όλα ευθύνη δικιά μας και όπως είδαμε οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν στο τέλος του αγώνα και παρηγορούσαν τους ηττημένους.

Για τους νέους του ΠΑΟΚ: Έχουν όλα τα φόντα για να αποτελέσουν το «αύριο» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτά τα παιδιά και κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: