Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Μπαρτζώκας: «Ο Κόλινς χρειάζεται λίγο χρόνο…»

Στην παρουσία του Μάρτιν Κόλινς στην πεντάδα του Ολυμπιακού, αλλά και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα στο ένας εναντίον ενός αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη επί του ΚΑΟΔ.

Μπαρτζώκας: «Ο Κόλινς χρειάζεται λίγο χρόνο…»
Στη δυσκολία που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός να επικρατήσει του ΚΑΟΔ αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του μεταξύ τους ματς.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» σχολίασε την παρουσία του Μάρτιν Κόλινς, ενώ ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας.

Αναλυτικά:
«Η Δράμα πιστοποίησε την εξαιρετική της παρουσία με ακόμη ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο φίλος μου ο Νέναντ σε ακόμη μια ομάδα κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο ΚΑΟΔ είναι μια δύσκολα αντιμετωπίσιμη ομάδα. Ενώ στο παιχνίδι μας είχαμε αποκόψει τη δημιουργία τους αφού ως το 38’ είχαν μόλις δύο ασίστ, αλλά στο ένας εναντίον ενός ήταν καλοί και έμειναν στο ματς έχοντας αρχές και υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον. Εμείς θέλαμε να κάνουμε διαχείριση του χρόνου. Παίξαμε Παρασκευή στην Τουρκία με την Εφές, κάναμε ταξίδι το Σάββατο και δεν είχαμε χρόνο να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ όσο θα θέλαμε. Η ανταγωνιστικότητα της Δράμας μας ανάγκασε να βάλουμε 25’ λεπτά τον Ντάνστον και τον Πέτγουεί»

Όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ανέφερε: «Αντίθετα με τα όσα λέγονται, εγώ θεωρώ πως η ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος έχει ανέβει και σε αυτό έχει βοηθήσει η είσοδος 4 Αμερικάνων. Έτσι τέτοιες ομάδες σε αναγκάζουν να κουραστείς περισσότερο για να τους κερδίσεις από ό,τι στο παρελθόν, ειδικά όταν μια ομάδα έχει αρχές στο παιχνίδι της. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί γενικά μπορεί να μην είχαμε μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα, αλλά έκαναν σοβαρό παιχνίδι. Και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι της Πέμπτης».

Σε ερώτηση για ύπαρξη προβλήματος απέναντι σε ομάδες που έχουν ταλέντο στο ένας εναντίον ενός ο Γιώργος Μπαρτζώκας απάντησε: «Αντιμετωπίσαμε με το Μιλάνο ένα πρόβλημα που παίζει έτσι και η δεύτερη ομάδα είναι η Δράμα σε μικρογραφία. Ο καλύτερος defensive stopper ήταν ο Λο και δεν αντικαταστάθηκε ποτέ. Μην το ανακυκλώνουμε αυτό, θεωρώ πως κάνουμε καλύτερα παιχνίδια από ό,τι στο παρελθόν σε αυτό το κομμάτι. Νομίζω πως η ομάδα είναι σε μια διαδικασία βελτίωσης. Περιμένουμε και τα δύο έμπειρα και πολύ σημαντικά παιδιά, τον Πρίντεζη και τον Περπέρογλου και ελπίζουμε να είμαστε υγιείς στα κρίσιμα ματς που έρχονται».

Σχετικά με την εμφάνιση του Μαρντί Κόλινς σχολίασε: «Ένα θέμα είναι εμείς τι επιλογές είχαμε, όταν χτύπησε ο Λο είχαμε 1,5 ημέρα για να κοιτάξουμε. Εμάς οι επιλογές μας ήταν δύο. Στη συνέχεια είδατε τι έγινε με τις ομάδες που έψαχναν για γκαρντ, δεν ήταν πολλές οι επιλογές γι’ αυτό το επίπεδο. Ο Κόλινς δεν είναι παίκτης τύπου Λο, αλλά σας διαβεβαιώνω πως έχει ποιότητα ως παίκτης. Ήρθε εδώ απροετοίμαστος και υπέρβαρος και χρειαζόταν χρόνο. Εγώ ζητάω από τους φιλάθλους μας, με τον εκπληκτικό τρόπο που μας έχουν στηρίξει ως τώρα στη σεζόν, να στηρίζουν όλα τα μέλη της ομάδας. Ο Κόλινς χρειάζεται λίγο χρόνο και λίγη αποδοχή από το περιβάλλον και εμείς το διαχειριζόμαστε με έναν τρόπο ώστε να τον βοηθήσουμε».

Από τη μεριά του ο Βασίλης Καββαδάς είπε: «Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ για την προσπάθεια του. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Στόχος μας ήταν να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι της Πέμπτης».

Για την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ μίλησε και ο Κώστας Σλούκας: «Καλή ομάδα ο ΚΑΟΔ, τους αξίζουν συγχαρητήρια καθώς έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και το έδειξαν και απόψε. Εμείς κάναμε ροτέισιον, παίξαμε έξυπνα και φτάσαμε στη νίκη. Κάτι παραπάνω από ντέρμπι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε τη νίκη, θα παίξουμε για να κερδίσουμε και να μάθουμε μετά ποιον θα έχουμε αντίπαλο στα πλέι οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: