Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Τα «χρειάστηκε» η Μίλαν!! (video)

Αν και «καρδιοχτύπησε» σε αρκετές περιπτώσεις, τελικά τα κατάφερε! Η Μίλαν πήγε στην έδρα της Τζένοα και έδειξε πως σιγά-σιγά αποκτά το μέταλλο που της έλειπε κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν (2-1).

Τα «χρειάστηκε» η Μίλαν! (video)
Να αλλάξει πολλά πράγματα και να την κάνει να παίζει σούπερ ποδόσφαιρο δεν γίνεται. Να της δώσει όμως το χαρακτήρα που της αρμόζει, φαίνεται ότι μέρα με τη μέρα το πετυχαίνει.

Η, ψυχομένη, Μίλαν του Κλάρενς Ζέεντορφ ταξίδεψε στο «Λουίτζι Φεράρις» για να αντιμετωπίσει την Τζένοα και, αν και χρειάστηκε πολλές επεμβάσεις του Αμπιάτι, επικράτησε τελικά με σκορ 2-1 των γηπεδούχων.

Ακριβώς με τη συμπλήρωση του εικοσαλέπτου, ο Τααράμπ έτρεξε λίγα μέτρα με την μπαλά και με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ έβαλε τους «ροσονέρι» σε θέση οδηγού.

Και ενώ στη συνέχεια η Τζένοα πίεσε ασφυκτικά για να πετύχει την ισοφάριση, ο Χόντα έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του και άνοιξε τον προσωπικό του λογαριασμό του στη Serie A.

Δεν το έβαλε ποτέ κάτω, όμως, ο Φετφατζίδης και η παρέα του. Και ανταμειφθήκαν στο 73΄ με τον Μάρκο Μότα, χωρίς να καταφέρουν ωστόσο, αν και μπορούσαν, να κάνουν κάτι περισσότερο.

Έτσι, όσο και αν μερικές εβδομάδες αυτό έμοιαζε τρελό, η Μϊλαν απέχει μόνο πέντε βαθμούς από την έκτη θέση που δίνει εισιτήριο για το Europa Lague (πήγε τελικό η Φιορεντίνα και έχει ανοίξει και άλλη θέση) και πλέον, με έξι αγωνιστικές να μένουν, τίποτα δεν αποκλείεται.






Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: