Τρίτη 8 Απριλίου 2014

«Δεν έχουμε σκοπό να… τιμωρήσουμε την Mercedes»

Τις προτάσεις του για άμεσες αλλαγές των νέων κανονισμών του πρωταθλήματος της Formula 1 «δικαιολόγησε» ο ιδιοκτήτης της Ferrari, Λούκα Ντι Μοντιζέμολο.

«Δεν έχουμε σκοπό να… τιμωρήσουμε την Mercedes»
Στους λόγους για τους οποίους θα ήθελε να τροποποιηθούν οι κανονισμοί του πρωταθλήματος της Formula 1 αναφέρθηκε ο Λούκα Ντι Μοντιζέμολο.

Το αφεντικό της Ferrari τόνισε πως το πρωτάθλημα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού πρέπει να είναι πάνω από όλα, όπως και από τους κανονισμούς, προτείνοντας πως σύντομα πρέπει να γίνουν αλλαγές σε αυτούς, ώστε να βελτιωθεί το θέαμα.

Ακόμη, ο Μοντιζέμολο επισήμανε πως οι προτάσεις του για αλλαγές δεν έχουν να κάνουν με την κυριαρχία της Mercedes στα πρώτα γκραν πρι.

«Η θέση μου είναι ξεκάθαρη, πριν μερικούς μήνες είχα πει ότι οι αλλαγές των κανονισμών με την περιορισμένη κατανάλωση καυσίμων και την ιδιαίτερη προσοχή στα ελαστικά δεν είναι για το πρωτάθλημα της Formula 1. Ο κινητήρας των μονοθεσίων είναι μουσική, όχι θόρυβος. Νομίζω ότι κάτι πρέπει να γίνει, χωρίς να αλλάξουμε τους κανονισμούς. Καταλαβαίνω τη θέση της Mercedes, αλλά για μένα το πρωτάθλημα της Formula 1 είναι πιο σημαντικό από τους κανονισμούς. Η F1 είναι η ζωή μας και για αυτό πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Mercedes. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: