Τρίτη 8 Απριλίου 2014

«Κοντά όλες οι ομάδες»

barbas
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της Βέροιας, Κώστας Μπάρμπας. Σχολίασε την μάχη της παραμονής και τόνισε ότι όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες δεν απέχουν πολύ αγωνιστικά.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κώστας Μπάρμπας:
Για την μάχη της παραμονής: “Είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες. Έχουμε πλεονέκτημα με τα δύο τελευταία παιχνίδια στην έδρα μας. Κερδίσαμε το ένα, ελπίζουμε να νικήσουμε και τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι στα… πόδια μας και θέλουμε να κάνουμε το καθήκον μας. Αν γίνει μια έκπληξη με τον Απόλλωνα και τον Ολυμπιακό θα δούμε μετά τι θα κάνουμε. Στόχος είναι μόνο η παραμονή και μπορούμε να φτάσουμε τους 38 βαθμούς. Αυτή την στιγμή, όλα είναι αμφίρροπα και κοιτάμε τι θα κάνουμε εμείς και όχι οι άλλες ομάδες. Αν νικήσουμε πιστεύω ότι εξασφαλίζουμε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή”.
Για την πίεση που υπάρχει: “Έχουμε μάθει στην Βέροια να παίζουμε με πίεση. Τώρα υπάρχει λίγη παραπάνω, αλλά έχοντας μόνο τη νίκη στο μυαλό, δεν υπάρχει καλύτερο κίνητρο. Οι αλλαγές προπονητές σίγουρα μας επηρέασαν, αλλά η ομάδα μας έχει καταφέρει να πάρει εκτός έδρας αποτελέσματα. Συνήλθαμε και δείξαμε  το καλό μας πρόσωπο”.
Για το επίπεδο της Σούπερ λιγκ: “Δεν υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις. Ακόμα και η Ξάνθη, που έδειχνε άνετη και δεν την περίμενε κανείς, παίζει πλέον για την παραμονή της. Δεν υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στις ομάδες. Μικρές είναι οι διαφορές τους, όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια”.
Για την στήριξη του κόσμου της Βέροιας: “Μας έχει στηρίξει, στα τελευταία παιχνίδια είναι ακόμα πιο κοντά μας και θέλουμε να μας βοηθήσει και με την Τρίπολη. Για να πανηγυρίσουμε τη νίκη και την παραμονή στην κατηγορία”.
Για τον ικανότατο σκόρερ Μπεν: “Είναι ένα ατού για την ομάδα. Σκοράρει, δίνει βαθμούς, είναι σωστός επαγγελματίας. Δεν είναι τυχαία τα γκολ του.  Είναι σωστός επαγγελματίας και πολύ καλός ποδοσφαιριστής”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: