Τρίτη 8 Απριλίου 2014

«Τιμή και δόξα σε Πάμπλο»

PABLO1-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ Μηχανιώνας,  Γιάννης Δασκαλάκης.
Μίλησε για την ατμόσφαιρα που επικράτησε στην εκδήλωση του συνδέσμου, αλλά και για τον Πάμπλο Γκαρσία.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Δασκαλάκης:
Για την ατμόσφαιρα που επικράτησε στην βράβευση του Πάμπλο Γκαρσία:
“Έγινε χαμός πραγματικά. Είχαμε πουλήσει 400 περίπου προσκλήσεις πριν μαθευτεί πως θα έρθει ο Γκαρσία και στο τέλος δεν βάλαμε καν ανακοινώσεις στις εφημερίδες γιατί δεν χωρούσαμε και ανοίξαμε και δεύτερη αίθουσα. Κάποιοι παρεξηγήθηκαν γιατί μπήκαν στην δεύτερη αίθουσα και όχι στην κυρίως αλλά δεν γινόταν. Αν λέγαμε θα είναι και ο Γκαρσία και ο Κούδας, ελάτε υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση θα ερχόντουσαν εύκολα 1500 άτομα”.
Για την εμφάνιση του Γκαρσία:
“Ο Γκαρσία ήταν πάρα πολύ τυπικός και ήταν εκεί από τις εννιά ενώ του είπαμε να έρθει μισή ώρα μετά. Όταν μπήκε έγινε το κλάμα. Ήταν στο πόδι όλη η αίθουσα και ακούστηκε κει το γνωστό σύνθημα. Χαιρέτησε πρώτα τον μεγάλο Γιώργο Κούδα, έκατσε στο τραπέζι και έγινε χαμός. Είχε μαζί του και την γυναίκα του. Τα παιδιά εκεί τον έλεγαν μια ώρα πριν να χτυπήσει το τύμπανο και τον ζάλισαν. Τους είχε πει ναι και αυτοί του το έλεγαν συνέχεια. Είχαμε 20 βραβεύσεις, τον αφήσαμε τελευταίο να τον βραβεύσουμε για να γίνει χαμός. Έδωσα την πλακέτα, βγήκαμε τις φωτογραφίες και μετά άρχισε να χτυπάει το τύμπανο και έγινε χαμός. Τέσσερις Απριλίου ήταν να φύγει στην Ισπανία για ένα καμπ  προπονητών για δύο βδομάδες και άλλαξε τα εισιτήρια για να έρθει στην εκδήλωση”.
Για τον παπα- Χρήστο που βρέθηκε εκεί:
“Τον ακούω και συγκινούμαι. Μόλις  πήγαν να μιλήσουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι έφαγαν λίγο γιούχα. Βέβαια και οι υποψήφιοι δεν μπήκαν τσάμπα, αλλά αγόρασαν προσκλήσεις  και βοήθησαν. Ο ένας ερχόταν συνέχεια στις γιορτές του ΠΑΟΚ ενώ ο άλλος είναι γνωστός ΠΑΟΚτσής. Θέλω να σημειώσω πως δεν ήξερε κανένας ότι θα έρθει ο παπα-Χρήστος και ήταν δικό μου δώρο. Τον είχα κλείσει από πριν, κρυφά και ήταν μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Είχα πάρει και ένα κασκόλ για αυτόν αλλά είχε το δικό του”.
Για το αν θα χρησιμοποιηθεί το μεγάλο πανό στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
“Θα ανάψουν πάρα πολλοί πυρσοί και φοβόμαστε τις ζημιές για αυτό μάλλον δεν θα το ανεβάσουμε. Ίσως το ανεβάσουμε με το καλό στον τελικό με τον ΟΦΗ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: