Τρίτη 8 Απριλίου 2014

«Παραμείναμε στο υψηλότερο επίπεδο»

Στο γεγονός πως και φέτος ο Πανιώνιος έμεινε στο υψηλότερο επίπεδο στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις απολογιστικές δηλώσεις του, ενόψει της ολοκλήρωσης της κανονικής περιόδου στην Α1 μπάσκετ.

«Παραμείναμε στο υψηλότερο επίπεδο»
Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως η κατάκτηση της τρίτης θέσης πιστοποιεί την αξία των παικτών και της ομάδας, ενόψει των πλέι οφ και στάθηκε στην επιτυχία της πρόκρισης στη δεύτερη φάση του Euro Cup, ενώ ζήτησε περισσότερη δουλειά για τη συνέχεια, περιμένοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου.

Αναλυτικά: «Αν και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ, μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως σημαντική την κατάκτηση της τρίτης θέσης της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν από τον Πανιώνιο.

Η κατάκτηση της τρίτης θέσης πιστοποιεί την προσπάθεια όλων όσων αποτελούν την ομάδα από τον ιδιοκτήτη Ηλία Λιανό, τη διοίκηση, τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, το επιτελείο υποστήριξης μέχρι τους υπαλλήλους των γραφείων. Η ομάδα άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό το περασμένο καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, κατάφερε να μείνει στο ίδιο υψηλό επίπεδο, κάτι που δείχνει τη σκληρή δουλειά που έγινε από όλους στον Πανιώνιο.

Η κατάκτηση της τρίτης θέσης της βαθμολογίας, σε συνδυασμό με τη συμμετοχή μας στο Euro Cup και την πρόκριση στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, αποτελεί μεγάλο βήμα προόδου για την καινούργια ομάδα μας.

Για μεγάλο διάστημα της σεζόν, συμμετείχαμε σε δύο απαιτητικές διοργανώσεις και καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε. Η πρόκριση δύο ομάδων από τον όμιλό μας στην δεύτερη φάση, του Ερυθρού Αστέρα και της Νίζνι στα ημιτελικά του Euro Cup, αποδεικνύει πόσο δύσκολο έργο είχαμε, αλλά και πόσο αξιόλογες ήταν οι ανταγωνιστικές – σε σημαντικό βαθμό – εμφανίσεις που κάναμε στη δεύτερη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μπαίνοντας στην τελική φάση του πρωταθλήματος, εκείνο που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, γιατί η τρίτη θέση στην κανονική περίοδο από μόνη της δεν μας εξασφαλίζει τίποτα στα πλέι οφ. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να δουλέψουμε πιο ποιοτικά και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στους δύο αγώνες που απομένουν για τη λήξη της κανονικής περιόδου και, ασφαλώς, από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

Ο κόσμος του Πανιωνίου, μέχρι τώρα, βοήθησε σημαντικά την προσπάθεια μας. Τον θέλουμε κοντά μας με ακόμη μεγαλύτερη παρουσία και θέρμη στη συνέχεια, ώστε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην τελική φάση του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: