Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Αμφίβολοι δύο με Μπαρτσελόνα!!

Δεν προπονήθηκαν τη Δευτέρα οι Ντιέγκο Κόστα και Αρντά Τουράν και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει έντονα τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ενόψει της αναμέτρησης της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα.

Αμφίβολοι δύο με Μπαρτσελόνα
Εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την οποία έχει να γευτεί από τη σεζόν 1995-1996, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει την ευκαιρία να πετύχει και την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League.

Για να το κάνει αυτό, όμως, θα πρέπει να ξεπεράσει το, σχεδόν, υπέρτατο εμπόδιο. Την Μπαρτσελόνα του Μέσι, του Τσάβι και του Ινιέστα.

Στην προσπάθεια αυτή, ενδεχομένως να μην έχει τους Ντιέγκο Κόστα και Αρντά Τουράν, οι οποίοι δεν προπονήθηκαν τη Δευτέρα και είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για τον επαναληπτικό του «Βιθέντε Καλντερόν» που θα γίνει την Τετάρτη.

Και οι δύο ταλαιπωρούνται από μυϊκά προβλήματα, δουλεύουν με τους φυσιοθεραπευτές, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουν να αγωνιστούν.

Στον αντίποδα, ετοιμοπόλεμοι είναι οι Γκάμπι και Ραούλ Γκαρθία, οι οποίοι δεν είχαν παίξει στο παιχνίδι στο «Καμπ Νόου». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: