Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Μπέιλ: «Όπως κάθε άλλο παιχνίδι»

Μπορεί ο δεύτερος προημιτελικός με την Ντόρτμουντ να είναι διαφορετικός, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να τον αντιμετωπίσει όπως κάθε άλλο παιχνίδι, σύμφωνα με τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Μπέιλ: «Όπως κάθε άλλο παιχνίδι»
Παρά τις δυσκολίες που θα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στο δεύτερο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για την φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Γκάρεθ Μπέιλ τόνισε πως θα πρέπει να το προσεγγίσουν όπως όλα τα παιχνίδια.

«Ο αγώνας της προηγούμενης Τετάρτης, εντός έδρας, ήταν καλός, παίξαμε καλά και αξίζαμε την νίκη, αλλά θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι στο Ντόρτμουντ. Θα είναι εκεί για να παλέψουν και πρέπει να το προσεγγίσουμε όπως κάθε άλλο παιχνίδι, για να κερδίσουμε και να κλειδώσουμε την θέση μας στους ημιτελικούς», ανέφερε αρχικά ο επιθετικός της ισπανικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Δεν έχω παίξει ποτέ στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», αλλά το έχω δει στην τηλεόραση και έχω ακούσει ανθρώπους να μιλάνε για αυτό. Λένε ότι η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη. Είμαστε επαγγελματίες και ξέρουμε πώς να κάνουμε την δουλειά μας. Θα το προσεγγίσουμε όπως κάνουμε πάντα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το ματς, όπως πάντα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: