Τρίτη 8 Απριλίου 2014

«Πολύ βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ»

fytanidis
Ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Σωκράτης Φυτανίδης μίλησε στον Arena FM 89,4 για το χθεσινό(6/4) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αναφέρθηκε στην τελευταία αγωνιστική αλλά και στα πλέι οφ. Τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τον πρώτο γύρω και ο Νάτχο μπορεί να κάνει την διαφορά στην ομάδα του «δικεφάλου».
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Ήταν ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο καθώς ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο δεμένη ομάδα και πολύ πιο βελτιωμένος από ότι ήταν στον πρώτο γύρο. Εμείς δεν πιάσαμε την απόδοση που θα θέλαμε, ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι δεν γίναμε απειλητικοί και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες όπως σε άλλα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να σημειώσουμε κάποιο τέρμα. Στο χθεσινό παιχνίδι έπαιξε μεγάλο ρόλο το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε, σε μια φάση που βρεθήκαμε ανοργάνωτοι. Μείναμε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς και είναι δύσκολο όταν έχεις μια μεγάλη ομάδα, να κυνηγάς το σκορ».
Για τον Νάτχο: «Ο ΠΑΟΚ πλέον έχει κάποιους πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Νάτχο, του οποίου την κλάση είδαμε στο χθεσινό παιχνίδι. Σε κάθε παιχνίδι βάζει τις δικές του πινελιές και μπορεί να κάνει την διαφορά στην ομάδα του ΠΑΟΚ».
Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: «Ποτέ στα μεταξύ μας παιχνίδια δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα, είναι παιχνίδια τα οποία τα ευχαριστιέται ο κόσμος και πιστεύω και χθες όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο ,έφυγαν ευχαριστημένοι».
Για την τελευταία αγωνιστική και τα πλέι οφ: «Στο τελευταίο παιχνίδι θα κριθεί με πόσους βαθμούς θα μπει κάθε ομάδα στα πλέι οφ. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που είχαμε σε όλη την διάρκεια της σεζόν και να εξαργυρώσουμε αυτή την καλή πορεία με κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια.
Πάντα η ομάδα που έχει τους περισσότερους βαθμούς έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων .Από εκεί και πέρα όμως και στην περσινή χρονιά υπήρχε αυτό το πλεονέκτημα το οποίο για ένα γκολ δεν ξεπεράσαμε. Όποια ομάδα δείξει μεγαλύτερη διάρκεια αυτή θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει την πρώτη θέση.
Ο ΠΑΟΚ έχει την δύναμη της έδρας του, ο Παναθηναϊκός είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, ίσως η πιο φορμαρισμένη αυτή την περίοδο και πραγματικά νομίζω ότι θα είναι από τα πιο αμφίρροπα πλέι οφ των τελευταίων χρόνων.
Εμείς θα διεκδικήσουμε με αξιώσεις την πρώτη θέση αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης έχει ένα ρόστερ ικανό να κάνει πολλές ζημιές».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: