Τρίτη 8 Απριλίου 2014

«Τεράστια συγκίνηση»

jones
Ο πρώτος Αμερικανός μπασκετμπολίστας που αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα επέστρεψε στην Ελλάδα και παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Παναθηναικό. Ο Μάικ Τζόουνς μίλησε στον Arena FM 89,4 για τα συναισθήματα που ένιωσε με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είμαι ευτυχισμένος και έχω ένα πάρα πολύ ωραίο αίσθημα, ένα αίσθημα το οποίο με έκανε να νιώσω πάρα πολύ όμορφα. Οι άνθρωποι, όχι μόνο αυτοί που βρέθηκαν στο γήπεδο και με θυμόντουσαν μετά από 24 χρόνια αλλά όσοι συνάντησα στον δρόμο με αναγνώρισαν και με θυμόντουσαν ακόμα».
Για τα συναισθήματά του και την συγκίνηση που ένιωσε: «Ήταν πραγματικά ένα εκλεκτικό συναίσθημα το οποίο δεν γινόταν να κοντρολάρω».
Για το PAOK sports Arena: «Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο γήπεδο και για την Ελλάδα είναι πάρα πολύ καλό. Έχει πολλούς βοηθητικούς χώρους για προπονήσεις και για οτιδήποτε άλλο. Είναι πολύ ωραία γιατί περιπλανιέσαι και βλέπεις την ιστορία του ΠΑΟΚ στον τοίχο με τις φωτογραφίες και όλες αυτές τις αφίσες που υπάρχουν».
Για το αν θα ήθελε να παίξει σε αυτό το γήπεδο: «Θα ήθελα να σουτάρω καλύτερα, αλλά θα μπορούσα να παίξω κιόλας».
Για τους παλιούς του συμπαίκτες: «Με καλωσόρισαν όπως ακριβώς το είχαν κάνει την πρώτη μέρα που είχα έρθει στον ΠΑΟΚ. Μιλήσαμε , θυμηθήκαμε τα παλιά και πέρασα ωραίες στιγμές. Επίσης θα ήθελα να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ στο σκάουτινγκ, θα ήθελα πάντα να δουλεύω για την ομάδα του ΠΑΟΚ».
Για τον κόσμο: «Μου δείξανε την αγάπη τους, τραγουδούσαν όλη την ώρα. Έδειξαν σεβασμό προς το πρόσωπό μου, τους ευχαριστώ και τους ανταποδίδω την αγάπη. Πέρασα από Μπαρτσελόνα, από Ορτέζ, αλλά την μεγαλύτερη ζεστασιά την βρήκα από οπαδούς του ΠΑΟΚ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: