Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Κουτρουμπής: «Δύσκολα παιχνίδια, πάμε για δύο νίκες»

Το ματς με την Ξάνθη προέχει για τον Παναθηναϊκό, ενώ ακολουθεί αυτό με τον ΟΦΗ και εκεί στάθηκε με δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Κουτρουμπής. «Είναι δύσκολα παιχνίδια, πάμε για δυο νίκες», σχολίασε.

Κουτρουμπής: «Δύσκολα παιχνίδια, πάμε για δύο νίκες»
Βελτιωμένος είναι ο Παναθηναϊκός στον δεύτερο γύρο της Superleague, σύμφωνα με τον Γιώργο Κουτρουμπή, ο οποίος τόνισε πως βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά που γίνεται. Επιπλέον, με αφορμή τη νίκη επί του Λεβαδειακού ανέφερε πως υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα λόγω των συνεχόμενων καλών αποτελεσμάτων.

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Superleague, ενώ στις 16/4 θα υποδεχθούν τον ΟΦΗ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, στον επαναληπτικό του 1-0 της Κρήτης. Ο Έλληνας στόπερ χαρακτήρισε δύσκολα τα συγκεκριμένα, αλλά επισήμανε ότι το «τριφύλλι» θα πάει για δύο νίκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Τι ήταν αυτό που έκρινε τη νίκη υπέρ του Παναθηναϊκού;

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε φάσεις, αλλά δεν μας βγήκαν, παρότι πέτυχα εγώ ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πιο σοβαρό παιχνίδι, βάλαμε και άλλα γκολ και κερδίσαμε δίκαια το ματς.

Η κανονική διάρκεια στην έδρα σας κλείνει με νίκη. Θα ήθελα έναν μικρό απολογισμό για τον δεύτερο γύρο…

Ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με τον πρώτο, δουλεύαμε πολύ από την αρχή και νομίζω ότι βγήκε στο γήπεδο.

Νιώθετε αυτή την αυτοπεποίθηση που κερδίζετε με τις νίκες;

Πιστεύω ότι βγαίνει. Το δείξαμε και στα πιο δύσκολα ματς με τον Ολυμπιακό και με τον ΠΑΟΚ και σε όλα τα ματς, γιατί κανένα δεν είναι εύκολο.

Πέρα από το γκολ, που είναι είδηση γιατί είσαι αμυντικός, σε είδαμε να συμβάλλεις στην επιθετική λειτουργία ανεβάζοντας συχνά τη μπάλα. Αυτό ήταν οδηγία του προπονητή;

Από την πρώτη στιγμή αυτό είναι το στυλ του παιχνιδιού μας. Ο κύριος Αναστασίου μας έχει πει ότι όποτε μπορούμε, να βοηθάμε επιθετικά και αυτό κάνουμε.

Ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια με την Ξάνθη και τον ΟΦΗ. Τι περιμένεις από αυτά;

Είναι δύσκολα. Η Ξάνθη θέλει μόνο τη νίκη, αλλά και εμείς το ίδιο, διότι θέλουμε να αρχίσουμε τα πλέι οφ με τους ίδιους βαθμούς με τον ΠΑΟΚ. Θα έχουμε απουσίες, ακολουθεί και το ματς με τον ΟΦΗ που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό. Πάμε για τη νίκη και στα δύο ματς.

Θα έχετε το μυαλό σας στον ημιτελικό;

Όχι, δεν το νομίζω. Πρώτα θα κοιτάξουμε την Ξάνθη και μετά θα προετοιμαστούμε για τον ημιτελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: