Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Εγώ να κάνω κόντρα, θα τον περάσω σε ταχύτητα!!

Απολαυστικός Αλέφαντος στο sportdog για τις "αργοκαρούτες" του Ολυμπιακού! Γιατί ξεφωνίζει τον Μίτσελ – τι λέει για Πελέ, Σαβιόλα, Βαλντές. "Θέλω ξανά έναν Μιραλάς"!Είδα το Έβερτον- Άρσεναλ 3-0, τέτοιους παίκτες σαν τον Μιραλάς θέλω στον Ολυμπιακό. Ταχύτατος, εκρηκτικός, φοβερός! Μη φέρνετε αργοκαρούτες στις ομάδες μας! Τρομερός και ο Λουκάκου, τους είχε στις πτέρυγες και έκλιναν προς τα μέσα.

Για τον προπονητή της Έβερτον, τον Μαρτίνεθ, σας έλεγα πολλά από πέρσι, πολύ πριν πάρει το Κύπελλο με τη Γουίγκαν. Από την πρώτη του χρονιά φέτος στην Έβερτον, πάει να τη βγάλει στο Τσάμπιονς Λιγκ, τεράστια επιτυχία! Έχει ένα ματς λιγότερο από την Άρσεναλ και την έφτασε στον ένα βαθμό. Ο δε Σιμεόνε της Ατλέτικο με 16 παίκτες βγάζει όλη τη χρονιά και όμως σέρνει από πίσω τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Πάει και για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτοί είναι προπονητές.

Ο κύριος Μίτσελ να μας πει τι κάνει στον Ολυμπιακό το τελευταίο δίμηνο. Τι ποδόσφαιρο είναι αυτό που παρουσιάζει. Ένα ποδόσφαιρο αργότατο, ένα ποδόσφαιρο κατοχής της πλάκας. Κάποιοι άσχετοι δημοσιογράφοι ασχολούνται με τις κατοχές και δεν βλέπουν ότι ο Ολυμπιακός τον τελευταίο καιρό παίζει κατοχή για να μην τρέχει! Κατοχή για να καλύπτουν το μη τρέξιμό τους.

Ένα ποδόσφαιρο αργό, ένα ποδόσφαιρο παράλληλο, ένα ποδόσφαιρο κουραστικό. Και ψάχνεις να βρεις μία καλή φάση μέσα στην περιοχή. Με αυτήν την κατοχή αν πάνε στην Τούμπα θα έχουν πρόβλημα. Όλη τη σεζόν παίζουν εκεί, αλλάξτε βιολί, στην Τούμπα θέλει 11 λέοντες να τρέχουν.

Είδα τη Λίβερπουλ, σε μηδέν χρόνο ανοίγουνε και κλείνουνε, πάρε-φύγε, με χαφ να τρέχουνε και με επιθετικούς βολίδες. Συνήθως παίζει 4-3-3 με Τζέραρντ-Χέντερσον-Άλεν, ο Τζέραρντ δεν κάνει πια πολλά μέτρα, όμως έχει τη μικρή και τη μεγάλη πάσα. Τώρα έπαιζε με Τζέραρντ και Χέντερσον ένα 4-4-2 ή 4-5-1, είχε στα άκρα τον Κουτίνιο και τον Στέρλινγκ, σέντερ φορ τον Στάριτζ και από πίσω του να φεύγει βολίδα ο Σουάρες. Μόλις πάρουν τηn μπάλα φεύγουν φισέκια, γρήγορη ομάδα.

Ξέρεις τι είναι να χάνει 2-0 ο Ολυμπιακός στο τέταρτο και να σου παγώνει το παιχνίδι; Ως το τέλος να βλέπεις έναν Ολυμπιακό στο ρελαντί. Και δεν είναι μόνο αυτό το ματς. Έχεις πρόβλημα στο κέντρο. Και ο Πελέ, αργός, βαρύς. Ο Σέποβιτς μπροστά αργός. Ο Σαβιόλα που μας έλεγαν ότι έλειψε, τι έλειψε, τα έχω πει κι άλλες φορές, τι έχει αυτός ο παίκτης; Έχει ταχύτητα; Έχει δύναμη; Έχει ντρίμπλα; Έχει εκτόπισμα; Ο Βαλντές μια ντρίμπλα δεν κάνει ποτέ!

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα, έχει εκατομμύρια φιλάθλους, δεν μπορείς να βάζεις ξαφνικά να παίξουνε στα Γιάννενα δύο παιδάκια από τις Ακαδημίες που δεν τους ήξερε κανείς. Κι αυτός ο Τόρες, εγώ να κάνω κόντρα μαζί του, θα τον περάσω στην ταχύτητα…

Η ομάδα που τον τελευταίο καιρό μου αρέσει πιο πολύ απ΄ όλες, είναι η εξής, και δεν περιμένετε αυτή που θα πω. Είναι ο Απόλλωνας. Τα παιδιά εκεί τα δίνουν όλα, είναι παλικάρια, δίνουν μεγάλη μάχη ως το τελευταίο λεπτό. Γίνεται χαμός στην ουρά, είδα τα ματς, τα έπαιξαν σκληρά οι ομάδες. Και ο ΟΦΗ σκίστηκε για να νικήσει την Ξάνθη, και ο Εργοτέλης σκίστηκε για να μην χάσει από τον Απόλλωνα, θα έχει σασπένς η τελευταία αγωνιστική, υπάρχουνε και πονηρά παιχνίδια όπως αυτό στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος-Πλατανιάς…

Την τελευταία αγωνιστική η τύχη του Απόλλωνα θα κριθεί στο Καραϊσκάκη. Επειδή έχει το ματς στην Τούμπα τρεις μέρες αργότερα ο Ολυμπιακός, και έτσι όπως βλέπω τον τελευταίο καιρό τον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα, αν έκρινα καθαρά αγωνιστικά τις δύο ομάδες, θα έδινα κάποια τύχη στον Απόλλωνα.

Όμως δεν ξέρω αν θα είναι αδιάφορος ο Ολυμπιακός… Ο πρόεδρος του Απόλλωνα τον τελευταίο καιρό έχει κάνει άσχημες δηλώσεις και πιθανώς να το πληρώσει… Ήταν λάθος η πολιτική του και πιθανώς να του στοιχίσει…

Ο Ολυμπιακός θα παίξει κομπλέ; Θα τα δώσει όλα και θα πάει να τιμωρήσει τον πρόεδρο του Απόλλωνα ή θα φυλάξει τις δυνάμεις του για την Τούμπα; Θα δούμε. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: