Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

«Προκαλεί και εμπαίζει ο Καμίνης»

Ολομέτωπη επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

«Προκαλεί και εμπαίζει ο Καμίνης»
Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Γιώργου Καμίνη με τον Παναθηναϊκό με αφορμή το γηπεδικό δίνει ο Ερασιτέχνης με ανακοίνωσή του.

Κατηγορεί τον νυν δήμαρχο Αθηναίων για «καθημερινά ψέματα» και «ανακρίβειες» στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης και δίνει απαντήσεις στα λεγόμενά του.

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, σεβόμενος την ιστορία του και τα εκατομμύρια φίλων του ανά τον κόσμο, δεν μπορεί πλέον να σιωπά στα καθημερινά ψέματα και τις ανακρίβειες του νυν «Δημάρχου Αθηναίων», ο οποίος συνεχίζει να προκαλεί τον κόσμο του Τριφυλλιού αλλά και να εμπαίζει όλους τους Αθηναίους και τις Αθηναίες!

Από το μεγαλύτερο ψέμα μέχρι τη μικρότερη ανακρίβεια έχουμε και λέμε:

1. «Ουδείς διαφώνησε με τη ρύθμιση Μπιρμπίλη».

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος είχε διαφωνήσει και ως απόδειξη αυτού παραθέτουμε Δελτίο Τύπου στις 6/6/2011, όπου το έχει κάνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

2. «Η νομοθεσία έτσι όπως ο Δήμος την ετοίμασε αποκλείει το γκρέμισμα του γηπέδου, προτού χτιστεί καινούργιο».

Το Προεδρικό Διάταγμα που ετοίμασε ο Δήμος (αλήθεια από πότε ο Δήμος ετοιμάζει Π.Δ;) προβλέπει το γκρέμισμα του γηπέδου της Λ. Αλεξάνδρας χωρίς την προϋπόθεση καινούργιου γηπέδου για τον Παναθηναϊκό. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, ο Παναθηναϊκός έκανε προσφυγή κατά του Προεδρικού Διατάγματος και ο Δήμος έκανε παρέμβαση στο Συμβούλιο Επικρατείας εναντίον του Π.Α.Ο.

Άρα, λοιπόν, η σημερινή «Δημοτική Αρχή» θέλει ξεκάθαρα να γκρεμιστεί το γήπεδο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ξεσπιτώνοντας το μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο.

3. «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποφασίσει τι θέλει»

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο έχει αποφασίσει ότι θέλει σύγχρονο γήπεδο στη Λεωφόρο και σε αυτό έχει θετικά τοποθετηθεί τόσο η ΠΑΕ Π.Α.Ο, όσο φυσικά και ο κόσμος.

4. «Είμαι Παναθηναϊκός» («Κοινωνία ώρα MEGA» 2014)

O κ. Καμίνης τον τελευταίο καιρό δηλώνει Παναθηναϊκός! ΟΧΙ κ. «Δήμαρχε» δεν είστε. Αφού προεκλογικά δηλώνατε Πανιώνιος (13/10/10, Lifo)

Να αναφέρουμε –επιπλέον– ότι η σύμφωνη γνώμη του Παναθηναϊκού Α.Ο δόθηκε μόνο το 2007, οπότε και υπεγράφη η σύμβαση που όριζε τη Διπλή Ανάπλαση μεταξύ του Π.Α.Ο και του Δ. Αθηναίων.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός Α.Ο θέλει να πληροφορήσει τον κ. «Δήμαρχο» ότι όχι μόνο θα ζητηθεί η ακύρωση του Νόμου της Διπλής Ανάπλασης (με του οποίου τη σημερινή μορφή ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχουμε συμφωνήσει) αλλά θα προχωρήσει σε ενέργειες, ώστε να επιστρέψουν οι πολεοδομικοί χαρακτηρισμοί τόσο του γηπέδου της Λ. Αλεξάνδρας, όσο και της περιοχής του Βοτανικού στην προ-2006 εποχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: