Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Μάρκοβιτς: «Κρίθηκε στην τελευταία περίοδος»

Στην τέταρτη περίοδο κρίθηκε ο αγώνας του ΚΑΟΔ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όπως δήλωσε ο ευχαριστημένος για την παρουσία της ομάδας του τεχνικός των Δραμινών, Νέναντ Μάρκοβιτς.

Μάρκοβιτς: «Κρίθηκε στην τελευταία περίοδος»
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του που πάλεψαν απέναντι στον Ολυμπιακό για 30 λεπτά εμφανίστηκε ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Νέναντ Μάρκοβιτς.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην Ευρωλίγκα. Αυτό που προετοιμάζαμε ολόκληρη την εβδομάδα στην προπόνηση, ήταν να παίξουμε ανταγωνιστικά σε όλο το ματς. Αυτό θέλαμε, να κάνουμε μια καλή προσπάθεια. Για εμάς όλα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Φυσικά και το περιμέναμε από μια ομάδα της κλάσης του Ολυμπιακού. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας για την προσπάθεια τους καθώς έδωσαν τα πάντα και στα 40 λεπτά. Είναι νορμάλ να δίνουν το κάτι παραπάνω οι παίκτες μας απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος. Πάντοτε προετοιμάζουμε τους παίκτες μας να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλες τις ομάδες, αλλά απέναντι σε τέτοιες ομάδες οι παίκτες μας έχουν έξτρα κίνητρο. Χωρίς να θέλω φυσικά να υποτιμήσω τις υπόλοιπες ομάδες» δήλωσε ο Βόσνιος τεχνικός.

Από τη μεριά του, ο Αμερικανός γκαρντ Τζέι Κόβαν Μπράουν είπε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απόψε. Παίξαμε πολύ καλά για τρία δεκάλεπτα, αλλά στο τέλος ανέβασαν ρυθμό, δεν καταφέραμε να τους ακολουθήσουμε και έτσι γνωρίσαμε την ήττα. Ο κόουτς έχει δίκιο, δεν μπορείς απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να παίζεις καλά για τρία δεκάλεπτα. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στους επόμενους αγώνες που είναι πολύ σημαντικοί για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: