Τρίτη 8 Απριλίου 2014

«Η Κέρκυρα έχει το καλύτερο ρόστερ»

kokotovits
O προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Ντράγκαν Κοκότοβιτς μίλησε στον Arena FM 89,4 για την ομάδα του, τα πλέι οφ αλλά και για το αυριανό(8/4) παιχνίδι με την Κέρκυρα.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
Για το πέρασμα του από την Κίνα: «Μετά τον Πανσερραϊκό ήμουνα 2.5 χρόνια στην Κίνα. Εκεί είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Είναι άλλος κόσμος, άλλη κουλτούρα. Αυτή την στιγμή οικονομικά είναι πολύ δυνατή και αυτός είναι ένας από τους λόγους που πηγαίνουν πολλοί προς τα εκεί.
Για τον Ολυμπιακό Βόλου και τα πλέι οφ: «Οι έξι βαθμοί είναι πλεονέκτημα αλλά με δυο άσχημα αποτελέσματα μπορεί να χαθεί. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα με οκτώ ομάδες. Θα εξαρτηθεί από την ποιότητα που έχει κάθε ομάδα και αυτή την στιγμή όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ έχουν ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την Σούπερ Λιγκ. Πιστεύω ότι όποια ομάδα καταφέρει να κάνει φρεσκάρισμα χωρίς να χάσει από την ποιότητα της θα είναι αυτή που θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της και να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ. Τα παιχνίδια είναι Τετάρτη-Κυριακή και η κούραση σίγουρα θα παίξει μεγάλο ρόλο.
Δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και θα μετρήσουν πολλά».
Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Κέρκυρα παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει έμπειρο ρόστερ και είναι ένα από τα φαβορί για να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ. Θεωρώ ότι έχει το καλύτερο ρόστερ από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ»
Για τον Ηρακλή: « Έχει ποιότητα, 15-20 αξιόλογους ποδοσφαιριστές και φέτος θα κάνουν τα πάντα για να ανέβουν κατηγορία»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: