Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Καθολική στήριξη στον Αρβανίτη!!

DSC02445
Ο Λευτέρης Αρβανίτης πραγματοποίησε διερευνητική επαφή με επιφανείς ανθρώπους του Άρη, όπου έλαβε εγγυήσεις πως είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν τη διοίκηση της ΚΑΕ στο δύσκολο δρόμο που έχει να βαδίσει και σύμφωνα με το οργανόγραμμα που πρότεινε ο πρόεδρος της ομάδας.
Σύμφωνα με την ΚΑΕ Άρης:
“Στο ξενοδοχείο PORTO PALACE πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (07/04) η συνάντηση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κ. Λευτέρη Αρβανίτη.
Στη συνάντηση παρευρέθησαν οι κύριοι: Γιώργος Ουζουνίδης, Γιάννης Σαμολαδάς, Βαγγέλης Αγγελούσης, Θωμάς Νικολός, Νίκος Ζεϊμπέκης, Χρήστος Γρόλλιος, Θανάσης Πλιάκης, Γιάννης Μεταξάς, Γιώργος Αιγίδης, Ανδρέας Γαϊτανίδης, Τάσος Δεσύπρης, Βασίλης Λυπηρίδης, Θεόφιλος Αργυρόπουλος, Νίκος Χασόπουλος, Θεόδωρος Εμμανουηλίδης. Απουσίαζαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων οι κύριοι Πέτρος Ράσογλου, Στάθης Ρούσος, Δημήτρης Πρωτογερόπουλος και Γιώργος  Οικονόμου, οι οποίοι συμμετέχουν ήδη στις ομάδες εργασίας της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και δήλωσαν ξανά ότι βρίσκονται στη διάθεση της ομάδας σε οτιδήποτε τους ζητηθεί.
Σκοπός και θέμα της συνάντησης ήταν να πραγματοποιηθεί μία διερευνητική επαφή από τον κ. Αρβανίτη στο κατά πόσον είναι διατεθειμένοι οι παρευρισκόμενοι -βάσει της επιθυμίας τους να προσφέρουν στον ΑΡΗ-να δραστηριοποιηθούν πάνω σε ένα οργανόγραμμα, το οποίο παρουσιάστηκε διεξοδικά από τον Πρόεδρο του ΑΡΗ.
Υπήρξε πλήρης και καθολική αποδοχή των προτάσεων, ο κάθε ένας τοποθετήθηκε εκφράζοντας την άποψή του και είναι σημαντικό το ότι υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων, γεγονός που σημαίνει ότι έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για την ουσιαστική και ριζική αναδιοργάνωση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. Η συνάντηση θα επαναληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, οπότε και θα προχωρήσει η άμεση υλοποίηση των σχεδιαζόμενων ενεργειών”.



Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: