Τρίτη 8 Απριλίου 2014

«Περίμενα πιο ψηλά την Ξάνθη και περισσότερα απ’ τον ΠΑΟΚ»

Δεν περίμενε την Ξάνθη να κινδυνεύει με υποβιβασμό ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Απογοητευμένος δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM με την πορεία του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει φαβορί στα πλέι οφ της Football League πρόσθεσε.

«Περίμενα πιο ψηλά την Ξάνθη και περισσότερα απ’ τον ΠΑΟΚ»
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου στους 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για τη Σούπερ Λίγκα: «Δεν περίμενα ακριβώς έτσι την κατάσταση. Ιδιαίτερα για την Ξάνθη να είναι τόσο χαμηλά. Μέχρι πριν 2-3 εβδομάδες ήταν απ’ τις πιο ασφαλείς και ξαφνικά βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Όλες οι ομάδες είναι μαζεμένες και ειλικρινά μόνο σίγουρες είναι Πανιώνιος και Πλατανιάς αν έρθει ισοπαλία. Η Ξάνθη πιστεύω πως από θέμα οργάνωσης και ποιότητας είναι μια ομάδα που έπρεπε να είναι πιο ψηλά. Ίσως έπρεπε να κυνηγάει και την Ευρώπη. Μεγάλη έκπληξη για μένα που είναι τόσο χαμηλά. Ο Πλατανιάς έχει καλούς κι έμπειρους παίκτες, ο Απόλλωνας νομίζω είναι σε πιο δύσκολη θέση επειδή παίζει με τον Ολυμπιακό που δεν χαρίζει σε κανέναν και θα θέλει να πάρει το παιχνίδι. Οι υπόλοιπες έχουν τις ίδιες πιθανότητες και είναι στο ίδιο… καζάνι. Η Ξάνθη πχ μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι, αλλά να έχει πρόβλημα και να χρειαστεί μπαράζ για να μείνει στην κατηγορία».

Για το επίπεδο της Σούπερ Λίγκας: «Δεν μπορώ να κρίνω γιατί πέρσι ήμουν στην Κίνα και δεν το έχω παρακολουθήσει πάρα πολύ το πρωτάθλημα. Τους τελευταίους 3-4 μήνες το έχω δει. Από κάποιες ομάδες περίμενα περισσότερα, ιδιαίτερα απ’ τον ΠΑΟΚ. Ήρθε ένας άνθρωπος με φιλοδοξίες που ήθελε να τον επαναφέρει σε παλιές δόξες, αλλά δεν με έπεισε. Ο Ατρόμητος έδειξε ξανά φέτος πως είναι απ’ τις πιο καλές ομάδες στην Ελλάδα και δεν άφηναν τίποτα στην τύχη. Βγήκε άνετα στα πλέι οφ και θα προσπαθήσει για το καλύτερο στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός ήταν άνετος στην Ελλάδα και πίστευα πως θα περνούσε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, αλλά δεν είχε και την λίγη τύχη που ήθελε για να το πετύχει».

Για τα πλέι οφ της Football League: «Έχουμε οκτώ ομάδες που δεν μπήκαν τυχαία στα πλέι οφ. Όλες έχουν παίκτες που έχουν παίξει στη Σούπερ Λίγκα και είναι έμπειροι. Όποια ομάδα έχει περισσότερους… βοηθητικούς παίκτες για να φρεσκάρεις την ομάδα σου λόγω των ματς κάθε Τετάρτη και Κυριακή, θα τα καταφέρει στο τέλος. Ολυμπιακός Βόλου και Κέρκυρα σίγουρα έχουν το πλεονέκτημα (μπαίνουν με έξι βαθμούς), αλλά με δύο άσχημα αποτελέσματα όλα μπορούν να αλλάξουν. Δεν νομίζω πως υπάρχει το μεγάλο φαβορί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: