Τρίτη 15 Απριλίου 2014

«Νίκη μετά από 50 χρόνια»

vosniadis
Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε στον Arena FM 89,4 για την μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Αναφέρθηκε στο επόμενο σημαντικό παιχνίδι με την Κέρκυρα, στις ομάδες των πλέι οφ αλλά και στον υποβιβασμό του Απόλλων Σμύρνης.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι το οποίο αν το χάναμε θα μέναμε από νωρίς εκτός στόχων, κατορθώσαμε τελικά να το κερδίσουμε και κάναμε μια νίκη μετά από 50 χρόνια, τόσα είχε να κερδίσει η Νίκη μέσα στο ΕΑΚ, την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. Ικανοποιήσαμε τον κόσμο και το κυριότερο είναι το κρατήσαμε την ομάδα μας κοντά στην βαθμολογία.
Όσοι δεν έχουν ζήσει αυτά τα ντέρμπι, δεν μπορούν να καταλάβουν, πολύ μεγάλη ένταση μέσα στην πόλη. Η εικόνα ήταν παιχνιδιού ντέρμπι της Ά εθνικής. Ευτυχώς δεν ξέφυγαν τα πράγματα και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη που μας αφήνει πολύ ικανοποιημένους. Η φιλοξενία πάντως ήταν άριστη».
Για το επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Η Κέρκυρα είναι πολύ καλή ομάδα, βγήκε πρώτη στα πλέι οφ, με πολύ καλό ρόστερ και πολύ καλό προπονητή. Θα κοιτάξουμε να έχουμε καλή παρουσία, να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο από ότι παίξαμε χθες και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Με νίκη πλησιάζουμε την Κέρκυρα και θα πάρουμε ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία για την συνέχεια».
Για τις ομάδες των πλέι οφ: «Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ είναι καλές, οι διαφορές είναι μικρές και ακόμα και οι ομάδες που δεν έχουν πάρει βαθμούς θα κάνουν ζημιές και θα πάρουν παιχνίδια. Δεν θα είναι εύκολο για κανέναν και η πρόκριση θα παιχτεί μέχρι το τέλος. Η κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα, όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα και πιστεύω έτσι θα πάει όλος ο πρώτος γύρος. Φαβορί δεν υπάρχουν, πιστεύω θα δούμε καλά παιχνίδια και εύχομαι και στον δεύτερο γύρω οι ομάδες να κρατήσουν τα προσχήματα, να παίξουν για την νίκη και να τελειώσει καλά, μια χρονιά που πέρασε από 1000 προβλήματα».
Για τον Ηρακλή: «Τον πιστεύω τον Ηρακλή, δεν ξέρω τα προβλήματα του αυτή την περίοδο, αλλά έχει ποιοτική ομάδα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και κολλάει και εμείς το παθαίνουμε σε μερικά παιχνίδια. Εύχομαι να γίνουν καλά πλέι οφ, ο κόσμος να δει καθαρά παιχνίδια, χωρίς σκοπιμότητες και από εκεί και πέρα ας βγουν αυτοί που το αξίζουν».
Για τον Σταμάτη Βελλή και τον Απόλλων Σμύρνης: «Ο Απόλλων έχασε την κατηγορία γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα έμεινε στην καλή πορεία του πρώτου γύρου. Την 8η αγωνιστική η ομάδα είχε την 12 θέση, στην Ελλάδα έχουμε την κακή συνήθεια όταν έρχεται κάτι ξένο απ έξω να το κάνουμε μεγάλο στα μάτια μας. Η ομάδα θα μπορούσε να είχε σωθεί αλλά στο τέλος κοιτάνε τι έκανε η ομάδα στον πρώτο γύρο και όχι τι θα μπορούσε να είχε κάνει η ομάδα για να σωθεί. Μείναμε στην εύκολη δικαιολογία, φταίει ο Τενές, φταίει ο Βοσνιάδης. Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, ο Βοσνιάδης την άφησε στην 12η θέση την ομάδα. Έχω άριστες σχέσεις με τον Σταμάτη Βελλή και στεναχωριέμαι που φεύγει με τέτοιο τρόπο γιατί ο Βελή ήταν ευκαιρία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Έπρεπε να μείνει στην Σούπερ Λιγκ και πιστεύω ότι σε 2-3 χρόνια θα είχε την δυναμική του Ατρομήτου. Είμαι στεναχωρημένος που φεύγει ο Σταμάτης Βελλής με τέτοιο τρόπο από το Ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί δεν του αξίζει . Ήταν ένας παράγοντας που δεν είχε να κερδίσει τίποτα από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα είναι χαρά μου να τον ξαναδώ να ασχολείται με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει να τους προσέχουμε σαν τα μάτια μας, αυτούς τους παράγοντες».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: