Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Κάρι: «Μπορούμε να προκριθούμε»

Ο Ραμέλ Κάρι δεν αμφιβάλλει πως ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα και την εμπειρία να αποκλείσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να φτάσει στο Final Four.

Κάρι: «Μπορούμε να προκριθούμε»
Στα 34 του χρόνια, ο Ραμέλ Κάρι θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε play offs της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός γκαρντ πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να αποκλείσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να βρεθεί στο Μιλάνο.

«Ανυπομονώ για αυτά τα παιχνίδια. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που θα παίξω στα play offs και είμαι ενθουσιασμένος. Πιστεύω πως ταιριάζουμε με την ΤΣΣΚΑ. Μπορούμε να προκριθούμε, αλλά για να τα καταφέρουμε πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, γιατί οι αντίπαλοι είναι πολύ καλή ομάδα κι έχουν το πλεονέκτημα έδρας», τόνισε.

«Ξέρουμε ότι θα πρέπει να διαχειριστούμε συναισθηματικά κάθε παιχνίδι, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για να μείνεις σε ένα αποτέλεσμα και ακολουθεί το επόμενο ματς. Κάποιες φορές δεν είναι κακό να παίζεις τόσο γρήγορα μετά από έναν αγώνα. Πρέπει να αντιδρούμε γρήγορα. Η πρόκληση είναι μεγάλη», πρόσθεσε.

Όσο για το αγωνιστικό προφίλ των δύο ομάδων, είπε: «Και στις δύο ομάδες αρέσει το σετ παιχνίδι. Έχουν μια πολύ δυνατή γραμμή ψηλών, αλλά οι δικοί μας ψηλοί είναι πιο γρήγοροι. Πρέπει να τους βοηθήσουμε κι εμείς. Άλλωστε είμαστε μια ομάδα. Πρέπει και τα γκαρντ να βοηθήσουν, ειδικά στα ριμπάουντ. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: