Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Μεσίνα: «Από τις κορυφαίες άμυνες του Παναθηναϊκού»

Στην άμυνα του Παναθηναϊκού εστίασαν τη δύναμή του ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Έτορε Μεσίνα και ο Αμερικανός γκαρντ Άαρον Τζάκσον εν όψει των play offs.

Μεσίνα: «Από τις κορυφαίες άμυνες του Παναθηναϊκού»
Μία δύσκολη σειρά περιμένει ο Έτορε Μεσίνα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός τεχνικός εξήρε την άμυνα των «πράσινων», ενώ δεν θέλησε να σταθεί στην απουσία του Μίλος Τεόντοσιτς για τη δική του ομάδα.

«Είναι μια κλασική σειρά ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τεθεί πολλές φορές στο παρελθόν αντιμέτωπες και σίγουρα όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη στο αμυντικό κομμάτι, αλλά κι εμείς είμαστε καλοί σε αυτόν τον τομέα. Θα πρέπει να βρούμε τρόπους να τους επιτεθούμε, αν και ο έλεγχος των ριμπάουντ και η άμυνα θα είναι ‘κλειδιά’. Όπως συνήθως σε μια σειρά play offs, θα αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα μας λείψει ο Τεόντοσιτς τουλάχιστον στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιώ αυτή την απουσία σαν δικαιολογία. Έχουμε βάθος σαν ομάδα, έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι», τόνισε ο Μεσίνα.

Ο Άαρον Τζάκσον, που ελλείψει Τεόντοσιτς θα έχει περισσότερες ευθύνες στην περιφέρεια της ΤΣΣΚΑ, είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που δίνει έμφαση στην άμυνα και περιμένω μία μάχη ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες. Είχαν κάποια σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια της περιόδου, όπως κι εμείς, άλλαξαν προπονητή, αλλά είμαστε σε ένα στάδιο που όλοι παίζουν για το όνειρό τους. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το παιχνίδι μας για να δείξουμε ό,τι έχουμε ετοιμάσει στις προπονήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: