Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Παλαίμαχοι ΑΕΚ: «Φάρος μας η Αγιά Σοφιά»

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ με ανακοίνωσή του για τα 90 χρόνια ζωής της ομάδας, χαρακτήρισε ως… φάρο την «Αγιά Σοφιά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τα χθεσινά 90ά γενέθλια της ΑΕΚ ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της Ένωσης εύχεται χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο της ομάδας, παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές που δόξασαν την κιτρινόμαυρη φανέλα και γενικά σε όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι με την παρουσία τους και την προσφορά τους έγιναν συντελεστές (παλαιών) επιτυχιών.

Η ομάδα που αγαπάμε βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Μια προσπάθεια αναγέννησης που προηγούμενο δεν έχει. Ο δρόμος που έχει διαβεί η ομάδα από τη μέρα της γέννησής της μέχρι σήμερα δεν ήταν πάντοτε στρωμένος με ροδοπέταλα. Ανέκαθεν υπήρχαν εμπόδια! Ο ΑΕΚτζής είναι μαθημένος να αγωνίζεται και να δίνει καθημερινά μάχες.

Γι' αυτό καλούμε όλους τους Ενωσίτες να συστρατευτούν στον απώτερο στόχο: την επιστροφή της ΑΕΚ στα πάτρια εδάφη, την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ας είναι η «Αγιά-Σοφιά» ο φάρος που θα οδηγήσει την αγαπημένη μας ομάδα σε πολλές επιτυχίες μέσα στα επόμενα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: