Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Τριανταφυλλάκος στο Metropolis: «Μόνοι και αβοήθητοι όλη τη χρονιά»

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ίδιος, αλλά και όλοι του οι συμπαίκτες, καθ? όλη τη διάρκεια της χρονιάς και δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την παραμονή στην κατηγορία, απαρίθμησε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Ο νεαρός μέσος, που επέστρεψε στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό στην κνήμη, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» του Αθλητικού Metropolis και αναφέρθηκε σε όλα εκείνα τα στοιχεία, που κατά τη γνώμη του επηρέασαν και έφεραν το… μοιραίο. Αναλυτικά όσα είπε:

Στην αρχική του αναφορά, ο Σερραίος μέσος μίλησε γενικά για τη φετινή σεζόν λέγοντας: «Ήταν μια πραγματικά πολύ δύσκολη χρονιά, με πολλά προβλήματα, τα οποία είναι γνωστά στους περισσότερους. Τίποτα στην πραγματικότητα δεν πήγε καλά κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό στη Β' Εθνική».

Σχετικά με το τι έπαιξε το βασικότερο ρόλο στον υποβιβασμό: «Το βασικότερο πρόβλημα ήταν το οικονομικό. Η ομάδα είχε το καλοκαίρι τη δυνατότητα να κάνει 3 μεταγραφές, από τις οποίες καμία δεν συνέχισε μετά το χειμώνα. Έμειναν μόνο οι άπειροι και οι Αγκάνθο-Πουλίδο, οι οποίοι όμως αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών και δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες. Κάπως έτσι, έμειναν μόνο οι άπειροι, με τα γνωστά άσχημα αποτελέσματα για την ομάδα».

Αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι και το πόσο επηρέασε την ομάδα: «Στην ομάδα υπήρχαν πάρα πολλοί μικροί παίκτες, που αμείβονταν με έναν μισθό και κάτι περισσότερο. Όλοι μας χρειαζόμασταν αυτά τα χρήματα, απλά και μόνο για να μπορέσουμε ν' ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητα. Πλέον γεγονός είναι ότι όχι απλά φοβόμαστε πως θα χάσουμε τα λεφτά μας, αλλά είμαστε σχεδόν σίγουροι πως τα χάσαμε».

Σχετικά με το πώς κύλησε η χρονιά: «Παλέψαμε μέχρι τέλους και όσο μπορούσαμε. Με τον Σούλη Παπαδόπουλο πιστέψαμε ότι θα μπορέσουμε ν' ανατρέψουμε την κατάσταση, μέχρι και το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, πιστεύαμε ότι μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να κρατήσει κάποιο θετικό στοιχείο: «Πιστεύω ότι το ένα θετικό είναι πως ο κόσμος συμπαραστάθηκε μέχρι τέλους στην ομάδα, ακόμη και χθες, που η ομάδα ήταν υποβιβασμένη. Πλέον στην ομάδα πρέπει να μπουν ορισμένοι υγιείς οικονομικά άνθρωποι, να δουλέψει ο Άρης σε καλές βάσεις, ούτως ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να ξανασταθεί στα πόδια του».

Για το αν ένιωσαν αβοήθητοι οι παίκτες όλη τη χρονιά: «Όχι απλά σε στιγμές. Καθ? όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τόσο φέτος, όσο και πέρυσι, ήμασταν εντελώς αβοήθητοι. Την περσινή χρονιά, καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα την τελευταία αγωνιστική, αλλά φέτος δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι ανάλογο. Πίεση, ήταν λογικό να υπάρχει από την κερκίδα, αφού οι οπαδοί ήθελαν και θέλουν πάντα να κερδίζει η ομάδα. Εμείς είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και θα ?πρεπε να μπορούμε ν' ανταποκριθούμε».

Για τη διαιτησία: «Δεν θέλω να σταθώ εκεί, αλλά όντως υπήρξαν ορισμένες στιγμές, κάποια πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα, στα οποία η ομάδα μας αδικήθηκε κι έχασε βαθμούς. Δεν έχει όμως σημασία πλέον να μείνουμε εκεί».

Σχετικά με το τι επακολουθεί: «Αύριο υπάρχει ένα ραντεβού με όλη την ομάδα, μάλλον θα βρεθεί εκεί και ο πρόεδρος. Κάποια παιδιά έχουν πάρει την απόφαση να αποχωρήσουν και οι υπόλοιποι, θα περιμένουμε να δούμε που θα βρίσκεται η ομάδα, για να κοιτάξουμε το μέλλον μας».

Για τη δική του επόμενη μέρα: «Έχω αρχίσει ήδη να σκέφτομαι το μέλλον μου αλλά θα περιμένω φυσικά και τον Άρη. Δεν θα είχα το παραμικρό πρόβλημα να μείνω στην ομάδα, αν οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν, θα είναι οι κατάλληλες».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: