Τρίτη 15 Απριλίου 2014

«Θα περάσουμε τελικό»

stafillidis
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Κώστας Σταφυλίδης. Αναφέρθηκε στην Μπουντεσλίγα, στο πώς περιμένει η ομογένεια στη Γερμανία την ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και στους παίκτες – κλειδιά του αγώνα, που μπορούν να κρίνουν την πρόκριση.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κώστας Σταφυλίδης:
Για την εμπειρία της Μπουντεσλίγκα: “Είναι από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Τα πράγματα ήταν δύσκολα για μένα, αλλά με δουλειά θα βρούμε όλοι τον δρόμο μας. Δεν παίζω όσο θα ήθελα, αν και έχει βελτιωθεί η κατάσταση σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Είμαι 100% έτοιμος πλέον και δεν έχω κανένα πρόβλημα”.
Για το εάν θα έρθει μαζί με τον Στέλιο Μαλεζά στην Τούμπα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: “Είναι κάπως δύσκολο, δεν ξέρω αν θα έχω άδεια από την ομάδα μου για να έρθω. Και για τον Μαλεζά ισχύει το ίδιο, θέλει πολύ να έρθει στη Τούμπα, αλλά δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρει. Ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο”.
Για το πώς βλέπει η ομογένεια της Γερμανίας την ρεβάνς στην Τούμπα: “Το περιμένουν όλοι αυτό το ματς με ανυπομονησία. Το 2-1 στο Καραϊσκάκη ήταν καλό σκορ για τον ΠΑΟΚ, παίζουμε τώρα στην έδρα μας που θα είναι γεμάτη. Μέσα σε λίγες ώρες έγινε sold out εισιτηρίων, αλλά το περιμέναμε αυτό και εδώ στη Γερμανία. Είναι όλοι πολύ αισιόδοξοι στο Ντίσελντορφ και περιμένουν με αγωνία να περάσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό και να πάρει το κύπελλο. Εάν δεν έρθουμε Ελλάδα θα δούμε το ματς στο σπίτι ή κάπου στην πόλη μαζί με τον Στέλιο”.
Για το πώς περιμένει να εξελιχθεί η ρεβάνς: “Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα  ενώ και ο ΠΑΟΚ έχει δείξει βελτίωση με τον κ. Γεωργιάδη. Πιστεύω θα δούμε ισορροπημένο παιχνίδι. Η πρόκριση ρεαλιστικά είναι 50-50″.
Για το αν θα ήθελε να παίξει σ’ αυτό το παιχνίδι: “Εννοείται πως θα ήθελα να παίξω σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Σ’ ένα γεμάτο γήπεδο, όπως η Τούμπα, το να παίξεις σε ντέρμπι αποτελεί ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή”.
Για το πώς πρέπει να αγωνισθούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: “Δεν είμαι αρμόδιος για να πω τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με εμπειρία και ξέρουν καλύτερα από εμένα τι πρέπει να κάνουν. Η δική μου άποψη είναι πως εάν βγάλουν πάθος στο γήπεδο όλα θα πάνε καλά. Νομίζω πως δεν πρέπει να βιαστούμε και δεν πρέπει να είμαστε επιπόλαιοι. Να μπούμε 100% συγκεντρωμένοι, αλλά όχι ανεύθυνα, γιατί ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την κάθε ευκαιρία γκολ”.
Για τους παίκτες – κλειδιά των δυο ομάδων: “Από πλευράς Ολυμπιακού πιστεύω πως τα πιο δυνατά όπλα του είναι ο Κάμπελ και ο Ντομίνγκες. Εάν αυτοί βρεθούν σε καλή μέρα κάνουν τη διαφορά. Από το κέντρο και μπροστά είναι η δύναμή του του ΠΑΟΚ, με τον Νάτχο που είναι παίκτη ποιότητας και μπορεί να μοιράσει παιχνίδι και να βγάλει την κάθετη πάσα και τον Κλάους με τον Σαλπιγγίδη που μπορούν να βγάλουν γκολ”.
Για το μήνυμά του στον κόσμο: “Μακάρι να στηρίζουν όπως κάνουν πάντα την ομάδα γιατί είναι το δυνατό χαρτί του συλλόγου. Καμιά φορά ξεφεύγουν λίγο παραπάνω αλλά και αυτό καλό είναι. Μόνο με την δική τους στήριξη μπορεί να πάει η ομάδα μπροστά, γιατί αυτοί είναι ο ΠΑΟΚ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: