Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Μπουρούσης: «Μην τους δώσουμε την ευκαιρία…»

Η Ρεάλ θα πρέπει να επιβάλει το δικό της παιχνίδι και να μην επιτρέψει στον Ολυμπιακό να φύγει νικητής από τη Μαδρίτη, όπως δήλωσε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Μπουρούσης: «Μην τους δώσουμε την ευκαιρία…»
Να υπερασπιστεί την έδρα της σαν κόρη οφθαλμού παίζοντας το μπάσκετ που γνωρίζει απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, καλεί την ομάδα του ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο σέντερ της Ρεάλ γνωρίζει πως το έργο της «βασίλισσας» δεν θα είναι εύκολο.

«Ο Ολυμπιακός θα είναι δύσκολος αντίπαλος για μας. Έχουν κατακτήσει την Ευρωλίγκα τα τελευταία δύο χρόνια. Εγώ δεν ήμουν πέρσι στη Ρεάλ και το βλέπω απλώς σαν ένα παιχνίδι play offs. Έχω ξαναβρεθεί αρκετές φορές σε αυτή τη φάση και ξέρω πως τα παιχνίδια αυτά είναι σκληρά. Κάθε αγώνας θα είναι διαφορετικός. Αν δεν κάνουμε το παιχνίδι μας, με ενέργεια και προσήλωση στην άμυνα, θα δώσουμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να μας κερδίσει στη Μαδρίτη», τόνισε ο Καρδιτσιώτης άσος.

Όσο για το αν ο φετινός Ολυμπιακός ή ο περσινός είναι πιο δυνατή ομάδα, απάντησε: «Δεν ξέρω αν φέτος είναι πιο δυνατοί από πέρσι ή όχι. Αυτό που ξέρω είναι πως πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που έρχεται χωρίς πίεση και θα προσπαθήσει να νικήσει».

Σχετικά με το ερυθρόλευκο παρελθόν του, είπε: «Δική μου δουλειά είναι να βγω στο παρκέ και να δώσω το 100%. Δεν έχει σημασία αν αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: