Τρίτη 15 Απριλίου 2014

«Δεν μετάνιωσα στιγμή…»

bougaidis
O ποδοσφαιριστής του Άρη, Μαυρουδής Μπουγαΐδης μίλησε στον Arena FM 89,4 για την εμπειρία του με τους «κιτρινόμαυρους» αλλά και για την χρονιά που τελείωσε άδοξα. Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν μετάνιωσε ούτε στιγμή για την επιλογή του να έρθει στον Άρη, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης στον Arena FM 89,4:
«Όταν είχα έρθει εδώ, η ομάδα ήταν στην τελευταία θέση αλλά πίστεψα πολύ ότι θα καταφέρουμε να αλλάξουμε τα πράγματα και να κρατήσουμε τον Άρη στην κατηγορία. Τελικά δεν τα καταφέραμε και μας μένει μια πολύ μεγάλη πικρία για αυτό».
Για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε: «Είναι αλήθεια ότι συνέβησαν κάποια πράγματα τα οποία δεν μπόρεσα να τα παλέψω μόνος μου, ήταν μια κόκκινη πολύ άδικη, αλλά παρόλα αυτά συνεχίσαμε γιατί δεν συνέβη μόνο σε μένα, συνέβη και με τον Μπακασέτα. Είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορούσαμε να τα αντιμετωπίσουμε εμείς».
Για την διαιτησία και άμα αδίκησε τον Άρη: «Εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω την διαιτησία αλλά ο κόσμος μπορεί να καταλάβει τι έγινε. Σίγουρα αλλιώς βιώνω εγώ την αδικία και αλλιώς την βιώνει ο κόσμος.
Εμείς παλεύαμε και δίναμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα σε αντίξοες συνθήκες. Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι υπήρχαν πολλά προβλήματα και κυρίως εμείς που ήρθαμε τον Δεκέμβριο, γνωρίζαμε πολύ καλά που ερχόμαστε. Παρόλο που υπήρχαν προβλήματα, ήρθαμε σε μια μεγάλη ομάδα και είναι χαρά για τον κάθε ποδοσφαιριστή να φορέσει την φανέλα του Άρη. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι και μας συμπαραστάθηκε αν και η ομάδα δεν τα πήγαινε καθόλου καλά. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα εκ μέρους όλως των παιδιών, έχουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο».
Για τους λόγους που έπεσε ο Άρης: «Δεν νομίζω ότι είναι μια ομάδα που το υλικό της την έφερε στον υποβιβασμό. Στα τελευταία παιχνίδια που είχαμε να παίξουμε με τους πρωτοπόρους της Σούπερ Λιγκ, αποδείξαμε ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας ικανοποίησε, σίγουρα υπήρχαν πολλές δυσκολίες αλλά κόντρα σε Ολυμπιακό , Αστέρα και ΠΑΣ Γιάννινα σταθήκαμε καλά. Σίγουρα φταίμε και εμείς, μπορούσαμε να έρθουμε αντιμέτωποι με όλους αλλά δεν τα καταφέραμε και αυτή είναι η μεγάλη μας πικρία. Γιατί στα τελευταία παιχνίδια δείξαμε ότι μπορούμε και θα έπρεπε να το κάνουμε από την αρχή και να πάρουμε τα αποτελέσματα που έπρεπε».
Για το πώς είδε την τετράμηνη εμπειρία του στον Άρη: «Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω άσχημο το πέρασμα μου από τον Άρη. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, σε μια από της μεγαλύτερες της Ελλάδος και δεν το μετάνιωσα στιγμή που ήρθα. Σίγουρα με στεναχωρεί που είμαστε σε αυτή τη θέση αλλά αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, πάλι την ίδια απόφαση θα έπαιρνα. Από αυτή την ομάδα ξεκίνησα και ξέρω τα συναισθήματα που νιώθεις όταν φοράς την φανέλα του Άρη».
Για το αν θα ήθελε να μείνει στον Άρη: «Να σας πω την αλήθεια μου έχει περάσει από το μυαλό. Αν ο Άρης είχε ένα σίγουρο μέλλον, κανένας δεν θα μπορούσε να πει όχι. Είναι αλήθεια ότι έχω καλό συμβόλαιο με την ομάδα στην οποία ανήκω και σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση. Η Πριμέρα είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο και είναι μεγάλη πρόκληση για μένα».
Για τις σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών και τα πολλά οικονομικά προβλήματα: «Υπήρχαν πολλές οικονομικές δυσκολίες για τα περισσότερα παιδιά. Οι περισσότεροι παίκτες έκαναν τώρα τα πρώτα τους βήματα και δεν είχαν σε κάτι να στηριχθούν, οπότε ήταν λογικό τα προβλήματα να είναι πολλά. Όσο για τις σχέσεις που είχαμε ανάμεσα μας, είναι ένας ακόμα λόγος που ένιωσα πολύ χαρούμενος για την επιλογή που έκανα. Έκανα πολλούς καλούς φίλους, ήμασταν μια μεγάλη παρέα και αυτός μας βοήθησε να ξεπερνάνε τα καθημερινά προβλήματα».
Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ, το να παίζεις με τέτοιο λαό είναι χαρά και χαίρεσαι πραγματικά αυτό που κάνεις. Αν θα μπορούσα να τους πω κάτι είναι κάνουν λίγο κουράγιο παραπάνω, γιατί η ομάδα τους έχει μεγάλη ανάγκη».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: