Τρίτη 15 Απριλίου 2014

«Λουκέτο» στους Austrian Boys!

Τους οργανωμένους κατηγορεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρης Καραγιάννης, που δηλώνει έτοιμος να κλείσει τον σύνδεσμο των Austrian Boys.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

«Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου στενοχωρήθηκε. Για τα γεγονότα που συνέβησαν χθες, οφείλουμε να πάρουμε θέση. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή, η ομάδα συνεχίζει να είναι πρώτη και να είστε σίγουροι ότι σε αυτή τη θέση θα τερματίσει. Σε αυτόν τον αγώνα που δίνει, θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Εμείς που διοικούμε, έχοντας γνώμονα το καλό της ομάδας και της πόλης, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε σε 50 αλήτες να αμαυρώσουν την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου και της πόλης και να ακυρώσουν την προσπάθεια των παικτών, της διοίκησης και των υγιών σκεπτόμενων φιλάθλων.

Μετά από χθεσινό έκτακτο Δ.Σ., αποφασίσαμε ομόφωνα να ανακαλέσουμε το έγγραφο συναίνεσης της λειτουργίας του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών, Austrian Boys. Έχει αποσταλεί το αίτημα στην αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας και στον σύνδεσμο. Απέχουμε από κάθε συζήτηση μαζί τους, τους καλούμε να απέχουν και να μην ακολουθήσουν την ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αποφασίσαμε από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι να παραμείνει κλειστή η Θύρα 2 και να ζητήσουμε δημόσια συγγνώμη για την εικόνα που δημιούργησαν οι οπαδοί κα να πράξουν τα δέοντα οι αρμόδιες αρχές.

Να ευχαριστήσουμε τις γυναίκες και τα παιδιά για την αρμόζουσα συμπεριφορά τους. Τους υποσχόμαστε ότι θα διασφαλίσουμε την ασφάλειά τους και θα παρακολουθούν την ομάδα μακριά από πράξεις βίας. Καλούμε τους υγιείς φιλάθλους να βοηθήσουν και να δούμε την ομάδα εκεί που ανήκει. Με νέα ανακοίνωση θα χαράξουμε την πολιτική των εισιτηρίων που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ για να διευκολύνει τους υγιείς φιλάθλους».

Για την τιμωρία και τι προβλέπει: «Ο έλεγχος γίνεται από την αστυνομία και όποιος έχει βεγγαλικά συλλαμβάνεται. Την ευθύνη την έχουν οι ίδιοι οργανωμένοι. Αυτοί πρέπει να έχουν ομάδες διαφύλαξης διεξαγωγής του αγώνα. Αν διαβάσετε είναι βαριές οι τιμωρίες. Δεν είναι μόνο τι έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα, αλλά τι θα γράψουν οι παρατηρητές. Υπήρχαν τρεις χθες. Το θέμα είναι και τι θα γράψει η αστυνομική διεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: