Τρίτη 15 Απριλίου 2014

«Ο ΠΑΟΚ έχει προκριθεί»!

λεο-610x3501
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης  Λεοντιάδης.
Μίλησε με πάθος για τον επερχόμενο ημιτελικό του “Δικεφάλου” με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως είναι ένας πρόωρος τελικός και ανέφερε χαρακτηριστικά πως το παιχνίδι πρέπει να κερδηθεί από το… αεροδρόμιο!
Υπογράμμισε πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από νίκη του “Δικεφάλου του Βορρά” που έχει ήδη… προκριθεί στον τελικό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Λεοντιάδης:
Για την ήττα από τον Λεβαδειακό:
“Εγώ είπα κάπου πριν από 10 μέρες η Λειβαδιά δεν με ενδιαφέρει. Την Τετάρτη θέλω το ματς. Αυτό με ενδιαφέρει. Μέχρι και του Γεωργιάδη το μυαλό ήταν την Τετάρτη όχι στην Λειβαδιά. Δεν ενδιέφερε κανέναν το παιχνίδι και να κέρδιζε ο ΠΑΟΚ. Εμείς που το βλέπαμε, δεν μας ενδιέφερε. Την Τετάρτη θα μπούμε μέσα και θα τους πάρουμε το κεφάλι”.
Για το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό:
“Το πιστεύω που έχω δεν το είχα ποτέ. 1000% το πιστεύω. Έχω μια αισιοδοξία που δεν είχα ποτέ. Οι παίκτες αυτό περιμένουν, να μπούνε μέσα και να το πάρουν. Για συμβόλαια και όλα τα άλλα θα μιλήσουμε μετά την Τετάρτη. Ας πανηγύρισε πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός από το αεροδρόμιο μόλις κατέβει θα πρέπει να χάσει. Χάστε και φύγετε, αυτό θα γίνει. Θα το πάρουν το ματς τα παιδιά. Πιστεύω φυσικά και στον κόσμο. Όλοι μαζί θα το πάρουμε το ματς. Διοίκηση, κόσμος παίκτες, όλοι! Θα είμαι στο γήπεδο αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπούνε και να παίξουνε μπάλα. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το 90′ να παίξουν μπάλα. Φυσικά ο κόσμος θα φωνάζει και αυτός από το πρώτο λεπτό. Για εμένα αυτός είναι ο τελικός, καθώς μετά είμαστε παιχτικά η καλύτερη ομάδα. Επίσης, μπάλα είναι θα περάσει ο Παναθηναϊκός;  Μπορεί να κάνει τέσσερα δοκάρια ο Παναθηναϊκός και να περάσει ο ΟΦΗ”.
Για την κακή εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια:
“Φαντάζομαι μέσα στην Τούμπα τι θα κάνουν. Μόλις αρχίσει κάντε και οι 11 τάκλιν να δούμε αν θα ξανακουμπήσουν μπάλα μετά. Η Τούμπα θα κοχλάζει. Δεν υπάρχει να δούμε τι θα γίνει. Έχει ήδη τελειώσει το ματς απλά δεν το ξέρουν. Προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ, ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι. Έχει τελειώσει”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: