Τρίτη 15 Απριλίου 2014

«Προσγειωμένος» ενόψει Ολυμπιακού ο Λάσο!

Αποφεύγει να κάνει προβλέψεις ενόψει των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό ο Πάμπλο Λάσο, με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης να παραμένει προσγειωμένος για την πρόκριση στο Final-4.

«Προσγειωμένος» ενόψει Ολυμπιακού ο Λάσο
Δεν χρίζει φαβορί και αουτσάιντερ ο Πάμπλο Λάσο, ενόψει της σειράς αγώνων με τον Ολυμπιακό που αρχίζει την Μεγάλη Τρίτη. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τονίζει πως η ομάδα του έχει δουλέψει πολύ για να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας κι αναμένεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να προκριθεί στο Final-4 του Μιλάνου.

Και προφανώς δεν υποτιμά τους πρωταθλητές Ευρώπης, για τους οποίους μιλάει με καλά λόγια και παρά τις αλλαγές στο ρόστερ του σε σχέση με πέρσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε δουλέψει πολύ για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Πέντε-έξι μήνες προσπαθούμε για αυτό το πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Έχουμε παίξει πολύ καλά μέχρι στιγμής και δίκαια είμαστε στις καλύτερες οκτώ ομάδες. Έχουμε μπροστά μας έναν πολύπλοκο αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός που είναι πρωταθλητής Ευρώπης. Το ξέρουμε αυτό, αλλά είμαστε έτοιμοι για την… μονομαχία.
«Δεν μπορώ να πω ποιο θα είναι το κλειδί στις αναμετρήσεις μας. Κατά βάση αυτές οι σειρές διαρκούν πολύ και είναι δύσκολες για όλες τις ομάδες. Δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις γιατί μπορούν να συμβούν τα πάντα. Έχει τύχει να κερδίσεις το πρώτο ματς και να χάσεις τρία συνεχόμενα ή να κερδίσεις τρία σερί. Μας ενδιαφέρει μόνο το πρώτο παιχνίδι, δεν σκεφτόμαστε πιο μακριά για την ώρα.

Ο Ολυμπιακός έχασε κάποιους σημαντικούς παίκτες απ’ την περσινή σεζόν, αλλά έχουν βρει άξιους αντικαταστάτες. Παραμένουν οι πρωταθλητές και προέρχονται από καλό σερί στα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια τους. Είναι μια ομάδα που πάντα αποδίδει καλά στις σημαντικές φάσεις μιας σεζόν. Είναι μια σκληρή ομάδα που προσπαθεί μέσω απ’ την ενέργειά της στην άμυνα να σταματήσει τον ρυθμό του αντιπάλου στην επίθεση. Διαθέτει δυνατούς παίκτες στο κομμάτι της δύναμης και θα πρέπει να βρούμε λύσεις σε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: