Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Το σκέφτεται για την επίθεση!!

Διαφορετικό αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ στον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Σαβιόλα ή Βαλντές το δίλημμα του Ισπανού τεχνικού.

Το σκέφτεται για την επίθεση
Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινούνται από τη Δευτέρα στον Ολυμπιακό, μία ημέρα μόλις μετά την φιέστα για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.

Άλλωστε, λίγο μετά το τέλος της γιορτής ο Βαγγέλης Μαρινάκης – στο γεύμα που παρέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα – έδωσε το σύνθημα για το υπόλοιπο της σεζόν και ζήτησε από τους παίκτες την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης και την κατάκτηση του τροπαίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο τραυματισμός του Ερνάν Πέρες συγκλόνισε όλη την ομάδα και ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για ένα διάστημα έξι μηνών, λόγω της ρήξης χιαστών που υπέστη.

Μάλιστα, ο διεθνής άσος αναμένεται να μεταβεί στην Ισπανία, όπου θα χειρουργηθεί από τον γιατρό της Βιγιαρεάλ που είναι ειδικός σε παρόμοιους τραυματισμούς.

Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τη μία να είναι αναγκαστική λόγω του τραυματισμού του Πέρες και τη θέση του θα πάρει ο Νταβίντ Φουστέρ.

Όλα δείχνουν ότι την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μέγερι, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια.

Στα δεξιά της άμυνας θα επιστρέψει ο Σαλίνο, ενώ οι υπόλοιποι θα είναι οι ίδιοι, με τον Χολέμπας να μην υπολογίζεται για την Τούμπα και στα αριστερά να είναι ο Μπονγκ.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός το σκέφτεται για την επίθεση, όπου εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Βαλντές αντί του Σαβιόλα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: