Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Το δίλημμα του Αναστασίου!

Μία θέση προβληματίζει τον Γιάννη Αναστασίου για την ενδεκάδα που θα κατεβάσει τη Μεγάλη Τετάρτη στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ. «Πράσινο» σήμερα για αδειοδότηση.

Το δίλημμα του Αναστασίου
Ο αγώνας της χρονιάς, μέχρι τον επόμενο, είναι για τον Παναθηναϊκό ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου την Τετάρτη με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» στοχεύουν μεν στην πρωτιά στα play offs, αλλά μέχρι τότε το ενδιαφέρον εστιάζεται στο Κύπελλο και την κατάκτησή του.

Αυτή περνά πάνω από την ανατροπή του 1-0 στο Ηράκλειο. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ετοιμάσει το πλάνο του και φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει πλην μιας θέσης. Μετά την αποβολή του στην Ξάνθη, ο Κουτρουμπής είναι εκτός πλάνων κι αναζητείται ο παρτενέρ του Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας. Οι επιλογές είναι δύο: να παίξει εκεί ο Τριανταφυλλόπουλος ή να μετατεθεί εκείνος στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ρισβάνης να πάρει θέση σαν δεύτερος στόπερ με τον Σπυρόπουλο να είναι δεξιά.

Για τις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα: ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα, ο Νάνο αριστερό μπακ, στο κέντρο οι Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς και Αμπέντ (που έχει προβάδισμα αντί του Ατζαγκούν) και στην επίθεση Καρέλης και Μπεργκ. Ουδείς μπορεί να αποκλείσει κάποια έκπληξη με Λαγό ή Κλωναρίδη, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα έρθουν-αν κριθεί αναγκαίο-από τον πάγκο, όπως και ο Πέτριτς. Πέραν του Κουτρουμπή, εκτός μάχης είναι και οι τραυματίες Ντίνας και Μπαϊράμι.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή. Στο μεταξύ, μόλις 1.000 εισιτήρια έχουν απομείνει για τον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης κι αναμένεται να εξαντληθούν.

Παίρνει το πράσινο φως

Σήμερα εξετάζεται από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ ο φάκελος του Παναθηναϊκού και αναμένεται να πάρει το πράσινο φως για τη συμμετοχή στα play offs και κατά συνέπεια στην Ευρώπη για την επόμενη σεζόν. Μοναδική περίπτωση να μην παίξουν στην Ευρώπη οι «πράσινοι» είναι να τερματίσουν τελευταίοι στα play offs και ταυτόχρονα να κατακτήσει ο ΟΦΗ το Κύπελλο. Πάντως η παράδοση είναι με το «τριφύλλι», αφού τέσσερις φορές έχει λάβει μέρος στα play offs και έχει τερματίσει πρώτο ισάριθμες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: