Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ροντρίγκεθ: «Μάθαμε από τον περσινό τελικό»

Σοφότερη είναι η Ρεάλ μετά την περσινή ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Ροντρίγκεθ: «Μάθαμε από τον περσινό τελικό»
Η Ρεάλ έπαθε κι έμαθε από τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ που θεωρεί την ομάδα του πιο έτοιμη να αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Ευρώπης σε σχέση με τον περσινό τελικό της Ευρωλίγκας.

«Ανυπομονούμε όπως θα ανυπομονούσαμε για κάθε αντίπαλο. Έχουμε το ίδιο κίνητρο. Σίγουρα είναι ιδιαίτερο ότι αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό μετά την περσινή μας ήττα, πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα γεμάτη νικητές και έναν σπουδαίο παίκτη σαν τον Σπανούλη», τόνισε ο γκαρντ της «βασίλισσας».

«Είναι διαφορετική στιγμή, διαφορετική συγκυρία για κάθε ομάδα και οι δύο ομάδες είναι λίγο διαφορετικές. Εκείνοι άλλαξαν περισσότερους παίκτες από ό,τι εμείς. Ο περσινός τελικός ήταν μια οδυνηρή εμπειρία. Πάντα πονά να χάνεις σε έναν τελικό, ειδικά στην Ευρωλίγκα. Όμως αυτό μας βοήθησε να μάθουμε κάποια πράγματα, πλέον είμαστε πιο έμπειροι και αυτή η ήττα μάς ωρίμασε», πρόσθεσε.

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του, είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει την Ευρωλίγκα τα δύο τελευταία χρόνια και διαθέτει πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες. Ο Σπανούλης μπορεί να είναι καθοριστικός για αυτούς, αλλά πρέπει να εστιάσουμε σε όλους τους παίκτες και στα πάντα. Πρωτίστως όμως πρέπει να παίξουμε όπως εμείς θέλουμε: καλή άμυνα, έλεγχο των ριμπάουντ και τρέξιμο στο ανοικτό γήπεδο. Πρέπει να μπορέσουμε να παίξουμε σε υψηλό ρυθμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: