Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Πολύ κοντά σε Μπακάκη!

Προχωρημένες είναι οι επαφές της ΑΕΚ με τον Μιχάλη Μπακάκη. Ενήμερος ο Παναιτωλικός για τις συζητήσεις, αλλά καμία οριστική συμφωνία. Κι άλλον οπισθοφύλακα θέλουν στην «Ένωση».

Πολύ κοντά σε Μπακάκη
Προ των πυλών της ΑΕΚ βρίσκεται ο Μιχάλης Μπακάκης. Οι συζητήσεις με τον 23χρονο άσο, που αγωνίζεται τόσο σαν δεξιό μπακ, όσο και σαν χαφ (κεντρικό ή δεξί) είναι σε προχωρημένο επίπεδο και πληροφορίες κάνουν λόγο για κατ’ αρχήν συμφωνία για τριετές συμβόλαιο. Ο Παναιτωλικός, που δεσμεύει τον ποδοσφαιριστή, φέρεται να είναι ενήμερος για τις συζητήσεις και να τις έχει επιτρέψει, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει συζήτηση, πόσω μάλλον να υπάρχει συμφωνία, με την ομάδα του Αγρινίου.

Το θέμα αυτό αναμένεται να αναλάβει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που όμως είναι πιθανό να περιμένει και την εισήγηση του προπονητή. Εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν αναμένονται άμεσα και το πιθανότερο είναι μέχρι να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι στον πάγκο της ΑΕΚ την επόμενη σεζόν να μην υπάρξει άλλη προσθήκη πέρα από τις ήδη δέκα που έχουν γίνει.

Πάντως οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν τις επαφές και τις κρούσεις τους έχοντας σαν στόχο την απόκτηση κι άλλου δεξιού μπακ. Ο Γκάλο, συμπαίκτης του Μπακάκη στον Παναιτωλικό, είναι μια εξαιρετική περίπτωση αλλά ταυτόχρονα και πολύ δύσκολα καθώς ο Βραζιλιάνος ανήκει στην Μπράγκα και οι απαιτήσεις των Πορτογάλων είναι πολύ υψηλές. Στα υπόψη είναι και ο Αμίρης Κούρντι του Παναιτωλικού.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του προπονητή, ο Χουάν Κάρλος Γαρίδο φέρεται να έχει ουσιαστικά συμφωνήσει και να είναι κάτι σαν… stand by, ωστόσο εξετάζεται τουλάχιστον ακόμη μία περίπτωση για τον πάγκο της ΑΕΚ. Ανακοινώσεις πάντως δεν θα υπάρξουν πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, στα τέλη Μαΐου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: