Τρίτη 15 Απριλίου 2014

«Είμαστε όλοι μαζί»

Τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από την ομάδα που έχει ως στόχο την οικονομική– από τη στιγμή που η αγωνιστική επετεύχθη– σωτηρία του Πανιώνιου διέψευσε ο Κυριάκος Σκούρας, μιλώντας στη SportDay.

«Είμαστε όλοι μαζί»
Κάθε άλλο από διατεθειμένος να αποχωρήσει από την κίνηση πρωτοβουλίας που βγήκε μπροστά να βοηθήσει τον Πανιώνιο παρουσιάστηκε ο Κυριάκος Σκούρας, μιλώντας στη SportDay.

Ο εκ των μελών της ομάδας (αγωνιστικής και οικονομικής) σωτηρίας των Νεοσμυρνιωτών βρίσκεται στο εξωτερικό και στις δηλώσεις του, υπογράμμισε:

«Ο πρώτος στόχος που ήταν η αγωνιστική σωτηρία επετεύχθη. Ο δεύτερος είναι η υπαγωγή του συλλόγου στο άρθρο 106. Εχουμε κάνει ενέργειες και συνεχίζουμε τις προσπάθειες για την ολοκλήρωσή τους. Μέχρι να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι θα είμαστε όλοι μαζί. Και στηρίζουμε όλοι μαζί. Ομως, όπως έχω πει ευθύς εξ αρχής, δεν ενδιαφέρομαι προσωπικά να ασκήσω διοίκηση. Θα είμαι, όμως, πάντα κοντά στον Πανιώνιο».

Ωστόσο, τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για τους «κυανέρυθρους», αφού παραμένει άγνωστο αν θα καταφέρει η ΠΑΕ να υπαχθεί στο άρθρο 106 και αν θα καταφέρει να πάρει αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν, ή θα χρησιμοποιηθούν αρκετοί νεαροί παίκτες από την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Παράλληλα, παραμένει ανοιχτή η υπόθεση του διακανονισμού με την Εφορία, ώστε να ξεμπλοκαριστούν τα χρήματα από Σούπερ Λίγκα και τηλεοπτικά. Στον Πανιώνιο έχουν «στεγνώσει» οικονομικά και για να καταφέρουν να λειτουργήσουν, χρειάζονται άμεσα ρευστό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: