Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Επαφή με τον περιζήτητο Μπιέλσα!

Νέα επικοινωνία με τον Μαρσέλο Μπιέλσα είχε η ΕΠΟ την περασμένη Κυριακή με τις δύο πλευρές να συζητούν το ενδεχόμενο της συνεργασίας. Ραντεβού και με τον Άρμιν Φε.

Επαφή με τον περιζήτητο Μπιέλσα
Η ολιγόλεπτη τηλεφωνική συζήτηση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή με τον 58χρονο Αργεντινό προπονητή έγινε σε καλό κλίμα και μάλιστα, ανανέωσαν το ραντεβού τους προσεχώς… Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων που τα είπαν τηλεφωνικά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας με τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

Η κουβέντα αναλώθηκε στην προοπτική ο πρώην προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Εθνικής. Συμφώνησαν δε, να τα πουν από κοντά για το οικονομικό είτε σε ουδέτερη έδρα είτε στην Αθήνα.

Τελικά, ο Μαρσέλο Μπιέλσα επέστρεψε στην Αργεντινή μετά από επταήμερη παραμονή στη Μασσαλία, όπου διαπραγματευόταν με τη διοίκηση της Μαρσέιγ. Ο γαλλικός σύλλογος θα περιμένει την απάντηση του Αργεντινού τεχνικού το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, τη στιγμή που έχουν δείξει ενδιαφέρον η Σάλκε, η Νιούελς Ολντ Μπόις και η Παραγουάη.

Δεν αποκλείεται, η συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή με τον Μαρσέλο Μπιέλσα να γίνει μέχρι την Παρασκευή, διαφορετικά θα «κλειστεί» μετά τις γιορτές του Πάσχα. Εάν οι απαιτήσεις του Αργεντινού είναι σε λογικά πλαίσια για την ομοσπονδία (σ.σ. κάτω από 1 εκατ. ευρώ) τότε θα έχει πιθανότητες η περίπτωσή του για την «γαλανόλευκη».

Να σημειώσουμε ότι φαβορί για τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος παραμένει ο Μάρκο Ταρντέλι, με τον οποίο υπάρχει καταρχήν συμφωνία στους οικονομικούς όρους του συμβολαίου. Εκτός από τον Μαρσέλο Μπιέλσα, τα στελέχη της ΕΠΟ θα κανονίσουν συνάντηση και με τον Άρμιν Φε, ο οποίος θα ολοκληρώσει τη θητεία του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης τον Ιούνιο. Το κασέ του 53χρονου Γερμανού προπονητή κυμαίνεται περίπου στις 600.000 ευρώ το χρόνο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: