Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Τα ηχητικά… κουίζ της Ξάνθης!! (video)

Στην κατηγορία πρέπει να παλέψει κι άλλο για να μείνει. Για τον τίτλο όμως των πιο… multimedia ομάδας, η Ξάνθη παίζει μόνη. Ακούστε τα «ηχητικά κουίζ» που άφησαν απορίες στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Τα ηχητικά… κουίζ της Ξάνθης! (video)
Μέχρι την Κυριακή γνωρίζαμε την έφεση της SKODA Ξάνθης στο γραπτό λόγο. Είχαν φροντίσει γι’ αυτό οι αμέτρητες ανακοινώσεις πριν/κατά τη διάρκεια/μετά από παιχνίδια.

Από χθες όμως η ακριτική ομάδα πέρασε σε άλλο επίπεδο το παροιμιώδες (όσο και αινιγματικό) ύφος με το οποίο τοποθετείται στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Το έβγαλε και σε… κασέτα.

Πριν την έναρξη λοιπόν του κρίσιμου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, απ’ τα μεγάφωνα ακούστηκαν δυο ερωτήσεις που προαναγγέλλονταν ως «αθλητικά κουίζ» και οι οποίες θα έπαιρναν, υποτίθεται, τις απαντήσεις τους «στις 13 Απριλίου» (σ.σ. χθες).

Η πρώτη ανέφερε «Γεωργαράκο και Τσολάκη (σ.σ. βοηθός διαιτητή στο χθεσινό ματς), πού είναι το πουλάκι» και ακολουθούσε κατόπιν το τραγούδι «το πουλάκι τσίου».

Και η δεύτερη αναρωτιόταν: «Ιωαννίδη (σ.σ. τέταρτος διαιτητής στο χθεσινό παιχνίδι), με την κοσμηματοπωλού την Ντίνα, την οπλίσατε πάλι την καραμπίνα»;



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: