Τρίτη 15 Απριλίου 2014

«Τιγκάρει» η Λεωφόρος

Κατάμεστη θα είναι η Λεωφόρος το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, καθώς έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για να σπρώξει τον Παναθηναϊκό στον τελικό.

«Τιγκάρει» η Λεωφόρος
Μόνο 1.000 εισιτήρια έχουν μείνει απούλητα για τον επαναληπτικό του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι φίλοι του τριφυλλιού έχουν... εξαφανίσει τα μαγικά χαρτάκια, θέλοντας να δώσουν βροντερό παρών και να σπρώξουν την ομάδα στην ανατροπή-πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μάλιστα, σήμερα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση απ' τους οπαδούς, με τις πωλήσεις να πηγαίνουν εξαιρετικά και οι άνθρωποι του συλλόγου εκτιμούν πως είτε μέχρι το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, είτε το αργότερο μέχρι το μεσημέρι ανήμερα του αγώνα, θα υπάρξει sold out και το «Απόστολος Νικολαΐδης»… θα βράζει.

Υπενθυμίζεται πως στο εν λόγω ματς, που λίγο-πολύ έχει χαρακτηριστεί... της χρονιάς, θα επιστρέψουν στην αποστολή οι Μπεργκ, Ζέκα και Σίλντενφελντ που εξέτισαν την τιμωρία τους, ενώ θα απουσιάσει ο Κουτρουμπής που αποβλήθηκε με την Ξάνθη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: