Τρίτη 15 Απριλίου 2014

«Όλη η χρονιά ένα γκολ»

vergwnis-610x350
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Αλέξανδρος Βεργώνης. Μίλησε για το πώς σώθηκε η χρονιά για την ομάδα του και το πολύ σημαντικό τέρμα που πέτυχε.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Βεργώνης:
Για το γκολ του που έσωσε την χρονιά:“Όλη η χρονιά ουσιαστικά ήταν ένα γκολ. Δίνω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και την διοίκηση και εγώ ήμουν τυχερός σκόραρα. Ήταν μια μεγάλη νίκη”.
Για τα κομβικά παιχνίδια:“Νομίζω ότι ήταν κομβικό το διπλό στα Γιάννενα και η ισοπαλία στο καυτό Χαριλάου. Αυτά μας έδωσαν δύναμη και πίστη για την συνέχεια”.
Για τον θόρυβο που έγινε γύρω από το γεγονός πως η Βέροια ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί στο παιχνίδι με τον Αστέρα:“Έγινε πολύ θόρυβος για το τίποτα. Ο Αστέρας είχε δύο φοβερές ευκαιρίες και ειδικά στο 42′ με τον Χουάνμα θα μπορούσε να γίνει κηδεία. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει κάθε βδομάδα να διαψεύδουμε τις κακές γλώσσες και το κάναμε”.
Για την πίεση που υπήρχε:“Τα πόδια ήταν πολύ βαριά και η πίεση μεγάλη. Η προέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, εμείς μάθαμε να παίζουμε με το μαχαίρι στον λαιμό αλλά και πάλι το άγχος δεν μας έδωσε την ψυχραιμία να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα”.
Για το αν επηρέασαν οι αλλαγές προπονητών:“Αυτό είναι μια προφανής δικαιολογία. Δεν θέλω να σταθώ σε κάτι τέτοιο. Το κλίμα είναι εορταστικό και η παρουσία του Ντόστανιτς και του Γενικού αρχηγού του Λαναρή ήταν καθοριστικές”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: