Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Βατούτιν: «Περιμέναμε Ολυμπιακό, δύσκολα στο ΟΑΚΑ»

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, παραδέχεται πως όλοι περίμεναν για αντίπαλο στα play offs τον Ολυμπιακό και στάθηκε στις δυσκολίες για την ομάδα του στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Βατούτιν: «Περιμέναμε Ολυμπιακό, δύσκολα στο ΟΑΚΑ»
Ήθελε Ολυμπιακό, όπως δηλώνει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, σαν αντίπαλο της ομάδας του στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

«Περιμέναμε πως κατά 90% θα αντιμετωπίζαμε τον Ολυμπιακό, αλλά η Ζαλγκίρις νίκησε τη Ρεάλ και όλα άλλαξαν. Θα σας αποκαλύψω πως οι σκάουτερ μας είχαν κατασκοπεύσει πολύ τον Ολυμπιακό. Όλο αυτό το σκάουτινγκ όμως πήγε χαμένο. Είναι κρίμα που δεν παίζουμε με τον Ολυμπιακό, γιατί οι δύο τελευταίες μας αποτυχίες στην Ευρωλίγκα έχουν συνδεθεί με τον συγκεκριμένο αντίπαλο κι αν τον αποκλείαμε φέτος θα παίρναμε μία ένεση αυτοπεποίθησης», τόνισε ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας.

Όσο για το ζευγάρι με τον Παναθηναϊκό, δείχνει να φοβάται την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. «Είναι πιο δύσκολο όταν έχεις να παίξεις μπροστά σε 24.000 ανθρώπους στο ΟΑΚΑ. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι για δύο ώρες όρθιοι, φωνάζουν, καπνίζουν, κάποιες φορές πετάνε αντικείμενα. Ό,τι μπορούν να κάνουν… το κάνουν. Ελπίζω το πλεονέκτημα έδρας να μας βοηθήσει να περάσουμε. Είχαμε την ατυχία με τον τραυματισμό του Τεόντοσιτς, αλλά γι’ αυτό έχουμε αποκτήσει τόσους παίκτες, προκειμένου να έχουμε λύσεις για τέτοιες καταστάσεις».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: