Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Στο «μικροσκόπιο» οι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας!

Την ανεπίσημη… έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος «σφύριξε» η ΕΠΟ. Απ’ τη Μεγάλη Δευτέρα ξεκίνησε (και συνεχίζεται αύριο) η διαδικασία για την αδειοδότηση των ΠΑΕ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Στο «μικροσκόπιο» οι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας
Με τη λήξη κιόλας της φετινής Σούπερ Λίγκας ξεκίνησαν οι διεργασίες για την επόμενη. Όπως προβλέπεται απ’ τη σχετική διαδικασία αδειοδότησης, άρχισε τη Μεγάλη Δευτέρα η εξέταση των φακέλων των ομάδων που συμμετείχαν φέτος στην πρώτη κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ εξέτασε σήμερα τους φακέλους των ΠΑΕ: Απόλλων Σμύρνης, Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Καλλονή, Εργοτέλης, Άρης και Πανιώνιος.

Μετά από αίτημα, δε, του ΟΦΗ (που αποδίδεται απ’ τους Κρητικούς σε απουσία του Μάνθου Πουλινάκη στο εξωτερικό και όχι σε πρόβλημα στο φάκελο), τους δόθηκε αναβολή για το πρωί της Μεγάλης Τρίτης.

Τότε που θα εξεταστούν και οι υπόλοιποι φάκελοι (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, SKODA Ξάνθη, Πανθρακικός) και κατόπιν θ’ ανακοινωθούν οι αποφάσεις της ομοσπονδίας σε πρώτο βαθμό.

Σε περίπτωση πάντως που αυτές είναι αρνητικές για κάποιες ομάδες, αυτές θα έχουν το δικαίωμα έφεσης εντός πέντε ημερών στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης. Κι εφόσον δε δικαιωθούν ούτε εκεί, θα τους επιβληθεί έπειτα η ποινή περιορισμού σε μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων.

Το θέμα ωστόσο επικεντρώνεται περισσότερο αύριο στις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι-οφ, καθώς ενδεχόμενη αρνητική απόφαση για κάποια εξ αυτών έχει ως προβλεπόμενη ποινή τον αποκλεισμό απ’ τους αγώνες κατάταξης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: