Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Στα… σίγουρα ο Γεωργιάδης!!

Δύο θέσεις φαίνεται πως προβληματίζουν τον Γιώργο Γεωργιάδη για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Στα… σίγουρα ο Γεωργιάδης
Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, πάνω-κάτω φανερώθηκαν οι προθέσεις του Γιώργου Γεωργιάδη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Μετά το πέρας της προπόνησης της Δευτέρας ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε τους παρακάτω 18 «εκλεκτούς» για τον αυριανό «τελικό» με τον Ολυμπιακό, οι οποίοι μάλιστα αναμένεται να παλέψουν και στα πλέι οφ για να πάρουν το… εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» απαρτίζουν οι Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Βίτορ, Ινσαουράλντε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

Αυτό δείχνει ότι τρεις μεταγραφές του Ιανουαρίου (Μαντούρο, Χούσεν, Μάρτενς) δεν υπολογίζονται, ενώ εκτός πλάνων είναι και οι Γκσπούρνινγκ, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Νίνης, Ολίσε και Γεωργιάδης.

Εν όψει του επαναληπτικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Ινσαουράλδε, Βίτορ και Τζαβέλλα.

Ο… πονοκέφαλος του 41χρονου τεχνικού είναι στα χαφ, όπου ο Κάτσε μαζί με τον Νάτχο και τους Κατσουράνη, Λάζαρ διεκδικούν τρεις θέσεις στο αρχικό σχήμα.

Επίσης, υπάρχει δίλημμα για τα δεξιά της επίθεσης ανάμεσα στον Στοχ και τον Σαλπιγγίδη, με τον Αθανασιάδη και τον Λούκας να παίρνουν τις εναπομείνασες θέσεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: