Τρίτη 15 Απριλίου 2014

«Η Βόλφσμπουργκ μπορεί να πληγώσει την Ντόρτμουντ»

Πεπεισμένος είναι ο Ντιετέρ Χέκινγκ ότι η Βόλφσμπουργκ μπορεί να αποκλείσει την Ντόρτμουντ και να περάσει εκείνη στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

«Η Βόλφσμπουργκ μπορεί να πληγώσει την Ντόρτμουντ»
Η Βόλφσμπουργκ θεωρείται αουτσάιντερ απέναντι στην Ντόρτμουντ, στο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Γερμανίας, αλλά έχει αποδείξει ότι μπορεί να «πληγώσει» την αντίπαλό της, σύμφωνα με τον Ντιετέρ Χέκινγκ.

«Αποδείξαμε σε αυτό το παιχνίδι ότι μπορούμε να τους πληγώσουμε», ανέφερε ο τεχνικός των «λύκων» για το ματς στις 5 Απριλίου, όπου η Βόλφσμπουργκ είχε προηγηθεί μέσα στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να προσπαθήσουμε και να κάνουμε πράξη τις ευκαιρίες μας. Έχουμε δει όλα τα τελευταία παιχνίδια της Ντόρτμουντ και νομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε πως είμαστε το αουτσάιντερ».

Ο 49χρονος Γερμανός υποστήριξε: «Η Μπορούσια έπαιξε πολύ καλά εναντίον της Ρεάλ και της Μπάγερν, παρόλο αυτό είμαστε σε καλή φόρμα» και κατέληξε:

«Πρέπει να συνεχίσουμε να μειώνουμε τα λάθη μας γιατί σε αυτό το επίπεδο τα μικρά πράγματα είναι αυτά που κάνουν την διαφορά».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: