Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Γκιστ: «Λάθη που έκριναν το αποτέλεσμα»

Καθοριστικά ήταν σύμφωνα με τον Τζέιμς Γκιστ τα λάθη στα οποία υπέπεσε ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Γκιστ: «Λάθη που έκριναν το αποτέλεσμα»
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική του Top 16 της Euroleague και ο Τζέιμς Γκιστ απέδωσε το αποτέλεσμα στα λάθη που έγιναν από το «τριφύλλι» στην τέταρτη περίοδο του αγώνα.

«Στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε κάποια πολύ κρίσιμα λάθη που έκριναν το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα και τα εκμεταλλεύθηκε. Παλέψαμε πολύ σήμερα και εμείς και ο Ολυμπιακός. Είμαστε δυο ομάδες που σεβόμαστε η μια την άλλη, εκπροσωπούμε την Ελλάδα και θέλουμε κάθε χρονιά να είμαστε και οι δυο στο Final 4», είπε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ των «πράσινων» και πρόσθεσε για την προημιτελικά φάση που έρχεται:

«Κάθε ματς που ακολουθεί θα είναι δύσκολο, γεμάτο ένταση, είτε έχουμε απέναντί μας τη Ρεάλ είτε την ΤΣΣΚΑ. Και η Ρεάλ να… έρθει που έχει δυο ήττες φέτος, έχουμε μπροστά μας αρκετά ματς, κάτι που μας δίνει δικαίωμα να μελετήσουμε τον αντίπαλο και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: