Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Πρώτα προπονητής, μετά (άλλες) μεταγραφές!

Προτεραιότητα για την ΑΕΚ πλέον να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή. «Ανοικτό» του Δέλλα, αλλά το πιθανότερο είναι να αναλάβει άλλος για τη νέα σεζόν. Από αυτόν θα εξαρτηθούν και οι επόμενες μεταγραφές.

Πρώτα προπονητής, μετά (άλλες) μεταγραφές
Σε ενάμιση μήνα πέφτει η αυλαία για την παρουσία της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική και εδώ και μήνες έχουν αρχίσει οι κινήσεις για να παρουσιαστεί ισχυρή την επόμενη σεζόν. Οι άνθρωποι της «Ένωσης» έχουν αποφασίσει πως δεν θα προχωρήσουν σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις προτού υπάρξει οριστική απόφαση για το θέμα του προπονητή.

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι αλήθεια πως έχει χάσει πόντους λόγω των κακών εμφανίσεων της ομάδας, αλλά ακόμη κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μετά βεβαιότητας το ενδεχόμενο να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, ενώ είναι δεδομένο πως πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνει στο σύλλογο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Αυτή τη στιγμή, πάντως, το πιθανότερο είναι να προσληφθεί κάποιος άλλος για τη θέση του προπονητή και όλα δείχνουν πως θα είναι ξένος. Έχουν εξεταστεί ονόματα τεχνικών με εμπειρία από την Ελλάδα, όπως ο Φερνάντο Σάντος ή ο Ρικάρντο Σα Πίντο, αλλά και άλλων προπονητών με καλό βιογραφικό που δεν έχουν περάσει από τα μέρη μας.

Από το νέο προπονητή θα εξαρτηθούν και οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ. Αυτός θα επικυρώσει τις συμφωνίες που έχουν ήδη γίνει (όσες δεν έχουν συνοδευτεί από υπογραφές) και θα κληθεί να αποφασίσει για όσες χρειάζεται ακόμη να πραγματοποιηθούν για την ενίσχυση της «Ένωσης». Με βάση τους υπολογισμούς που γίνονται, στις ήδη δέκα προσθήκες που έχουν γίνει θα προστεθούν άλλες 7-8, ενώ οι 2-3 εξ αυτών θα αφορούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Αλλαγές από Δέλλα

Σκέψεις για αλλαγές στο ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Βάρης στο ΟΑΚΑ έχει ο Τραϊανός Δέλλας μετά την κακή εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟ Κρουσσώνα. Είναι πιθανό ο Τζανετόπουλος να πάρει θέση στο βασικό σχήμα αντί του Σταθάκη μετά το νέο σοβαρό λάθος που έκανε στο Παγκρήτιο έχοντας παρτενέρ του τον Τσιρίλο. Επίσης ο Πεταυράκης λογικά θα επανέλθει σε θέση αριστερού μπακ αντί του ανέτοιμου Τσουμάγκα, ενώ ο Τσουκαλάς ίσως αντικαταστήσει σε ρόλο δεξιού μπακ τον Γεωργέα. Ο τελευταίος είναι πιθανό να μετατεθεί στο κέντρο δίπλα στον Κορδέρο για να παίξει ελεύθερος πίσω από τον φορ ο Ανάκογλου. Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Ανάκογλου να μείνει στο κέντρο και εφόσον είναι εντάξει ο Τσεβάς (που χθες αποχώρησε με μικροτραυματισμό από την προπόνηση αλλά είναι στην αποστολή) να πάρει θέση σέντερ φορ και να παίξει πίσω του ο Ντακόλ. Ακλόνητος στη θέση του δεξιού εξτρέμ είναι ο Πλατέλλας, ενώ για τα αριστερά ο Γροντής έχει προβάδισμα έναντι του Πόποβιτς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: